Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev vergisi hangi şartlarda alınmıyor..?

yasin06

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Esselamu Aleyküm Herkese hayırlı Cumalar öncelikle bir arkadaşım şeker Hastası ve %45 özürlü raporlu bunun üzerine ev kayıtlı 200 M2 geçmiyor, eşinin üstünede ev varmış ev vergisini bu durumda ödeyecekmi ödemeyecekmi,bu konu Hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,

Allah cc Razı olsun Bülent abi, ben bunu biliyorumda arkadaşımın sorunu eşinin üstünede ev varmış hem kendisin hemde eşinin olmuş olduğu için..ev o yuzden sordum belediyeye muracaat ettiğinde senin eşininde üstüne ev var olmaz deme gibi lüküsleri varmı çünkü bir arkadaşım aynı sorunu başka bir belediyede yaşadı onunda eşinin evi varmış babasından kalmış eşine arkadaş muracaat ettiğinde eşinin üstüne ve iki konutunuz olduğu için olmaz demişler bu yuzden bilgi almak istedim böyle bir yönetmelik maddesi varmı varsa paylaşırsanız sevinirim.. selam ve dua ile

Üst Alt