Söyledikleri tabi dışarı çıkabilirsiniz fakat evde kapıyı açıp bilgi verecek kimse yoksa ne olur ne olmaz telefon açıp bildirin.
Gün içinde de bir yere gitmiş olabilirsiniz, uzun sürede gitmiş olabilirsiniz bilemeyiz diyorlar.
bir kaç ayda bir akraba ziyaretine giderim veya çok yakınımın düğünü nişanı olursa evden çıkıyorum zaten. bir yere yatılı gitmiyorum.
işin saçma yani beni bulamayınca nerede bu bir telefon açalım, öldü mü, kaldı mı, hasta mı, demek yerine parasını keselim ne hali varsa görsün diyorlar.
karşındakilerle zıtlaşamıyorsunuz da, en azından yeniden heyet raporu istemediler resmen zulüm rezalet.
raporum zaten %92 isteseler ayıp ederlerdi.
tapu, trafik, eve giren toplam gelir tüm belgeleri tekrar toparladık, teslim ettik.
2 ay eve gelip bakmaları sürdü, haziranda da yeniden bağlanır dediler.
Sabit bir gelir var diye kişisel ihtiyaçlar için evimde daha rahat yaşayabileyim diye birşeyler alıyorsunuz, borca giriyorsunuz. hakkınız olan para bir anda kesiliyor gerekçe evde 2 kez üst üste yoktun.
ilk bağlanırken bize dedikleri taşındığınız zaman ve ölüm durumu olursa bildirin demişlerdi.
şimdilik süreci beklemekten başka çarem yok. diğer arkadaşların aklında bulunsun evde kimse kalmadığı zaman telefon açıp bilgi verin durduk yere paranız kesilmesin.