Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde 3 kişiyiz. 2300 TL gelir var. Evde bakım maaşı alabilir miyiz?

y4sar

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
evde 3 kişiyiz toplam gelirim 2300tl evde bakım aylıgı baglanırmı

evet alabilirsiniz 3 kişi toplam gelir 2900TL ye kadar kurtarıyor

y4sar

başka geliriniz yoksa gelir olarak yeterli ama rapor yüzdesi %50 ve üzeri ağır engelli evet olmalı.ağır engelli evet olmadık kerri rapor % 100 olsa gelirınız heç olmasa bile gene baglanmaz.

Teşekkür ederim bilği için en kısa zamanda başvurucam

Kısmi bagımlı

merhabalar 2009 yılında kaza gecirdim 2011 de evlendim 2015 de evde bakım başvurdum evde 3 kişiyiz 2015den 2022 nisan ayına kadar evde bakım maaşı alıyordum lakin maaşım kesildi
yeni rapor istediler yeni rapor cıkardık kısmi bagımlı olarak cıkdı
itiraz ettik yine aynı rapor cıktı ortopedik engelim var 2 elim de kesik günlük ihtiyaçlarımı kendim yapamıyorum nasıl kısmi bagımlı oluyorum anlamış degilim
yemek ihtiyacımı eşim yapıyor tuvalet banyo ihtiyacımı eşim yapıyor kıyafet giymemi eşim yapıyor ne yapıcam bilmiyorum zaten gecinemiyordum şimdi daha düşkün duruma düştüm sadece malülen emekli maaşım ve iş görememezlik maaşı var
cocukda olucak 4kişi ben nasıl gecineyim.

süreli degildi fakat başka bi rapor cıkarmıştım yüzde yi yükseltmek için oda olmamıştı süreli cıkmış o raporda oyüzden maaş kesildi ama sorun kesilmesi degil yeni rapor cıkartırken kısmi bagımlı işaretli nasıl oluyor benim bütün ihtiyaclarımı eşim karşılıyor ne yapıcam bilmiyorum

Son 6 ay içinde tekrardan hastane ye itirazda bulunun dilerseniz. Cimere şikayette bulunun bende bulunmustum . 2022 aylikta sorun olmadi demi

2022 maaşı almıyorum malülen emeklilik ve sürekli iş göremezlik maaşı alıyorum itirazda bulunduk farklı bir hastaneye yönlendirildik aynı rapor cıktı

Üst Alt