Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde anket doldurarak para kazanmak güvenilir mi?

hayat76

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
33
10 yıldır Sürekli evdeyim, 20 yıllık çalışma hayatından sonra, kendimi işe yaramayan, boş durmaktan hoşlanmayan biriyim, ineternet üzerinden ankek doldurarak para kazanılıyormuş, güvenilir olup, olmadığından emin olamadım.
Bu konuda bilgi, deneyim ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Kod yazmayı denedin mi? Hem uğraş olur hemde belirli seviyeden sonra aplikasyon çıkartır, reklamdan para kazanırsınız

Çok büyük bir para kazandırmıyor. Güvenilir anki şirketleri var. Boşuna kendinizi yormuş olursunuz.

yani ama evde çok boş vakit varsa hangi seçenek daha iyi ise ona yönelmek lazım.
ince detaylar var ki çoğu kişi o detayları kaçırıyor gözden galiba.
şöyle ki Evet kod yazmak la para kazanmak mümkün bencede. Sadece tahminim yanlış değil ise çok iyi yani kaliteli iş yapmanız beklenen bir durum.
Ha ama çok iyi olsanız da para kazanmayı garanti etmek istiyorsanız pekala gene de kazanamayabilirsiniz. Bugün tıp doktorluğu en çok tercih edilen alan ülkemizde galiba. Ama şöyle örneklerin de var olduğunu bildirmek isterim.

misal tıp doktorluğunu seçtiniz. Hem de hatrı sayılır derecede kritik bir sıralamayla girmiştiniz. Ama sonradan sizi soğutan olaylar oldu. Veya bir trafik kazası geçirdiniz işi yapamaz hale geldiniz. Ne oldu?

yani rızkı veren Allah. Buna en güzeliyle karar veren de o. Perdelerin ardında bizim bilmediklerimiz var ama Allah herşeyi biliyor ve görüyor.

kod yazma önerisi bence pekala kötü bir öneri değil. Uğraşabilirsiniz. Evvelinde para kazanamasanız bile bir müddet sontra kazanabileceğinizi tahmin ediyorum. Bunu böyle söylüyorum çünkü tam olarak bu alan üzerine çalışmadım. Eğitimciyim.

şu kadarı var ki anket doldurmaktan çok çok daha iyi.

birde kod yazma derken çok geniş bir şeyi küçücük iki kelime ile anlatmış oluyoruz. hangi dille kod yazacaksınız. birilerine web tasarım yapacaksanız. html 5 +css çalışabilirsiniz. Ama bunda hareketli dinamik web site tasarımları için zor dillerden javascript öğrenmek durumunda kalabilirsiniz. (Bu tabi müşterilerinizin talebine bağlı olsa da aslında bunu gelen müşteriye "bakın size web sayfası hazırlayabilirim ama şunu yapamam şunu şunu yapamam diyerek bypass da edebilirsiniz sanıyorum çünkü javascrip zor bir dildir.

java programlama veya python ile evet edindiğim bilgilere göre app veya appletler düzenleyebilrsiniz veya hazırlamak mümkün.
python son zamanlarda çok meşhur oldu. Bu da bize aslında hiç populer olmayan bir programlama dilininin ilerleyen zamanlarda çok popülerleşebileceğini yaygınlaşabileceğini sanki gösteriyor. Sözgelimi ben java geliştiricisi olmak istiyorum dediğimde çevremde biçok kişi "hocam python niye öğrenmiyorsunuz java çok fazla (2-3 tane) eklenti / program vs gerektiriyor diyor ama şu günlerde python dada anaconda vs gibi uzantıları var.

birde ucu açık. diyelim ki html5 +css üzerine javascript eklediniz bu burda iş tamam mı oluyor bence hayır. Çünkü bir de html ve özellikle javascript üzerinden gelen güvenlik sorunları oluyor. Bu da kapıyı siber güvenliğe götürüyor ki bu halen gelişmekte olan ve çok geniş veya genişleyen bir alana dönüşmüş oluyor.

yani çok geniş o zaman hiç bulaşmayayım deme lüksünüz de pek yok aslında.
biraz sabır, biraz emek, biraz da tevekkül.

en nihayetinde Allah iman nurunu nasip etsin biz müslimlere benim kapanış cümlem.

iyi çalışmalar.

Çok cüzi rakamlar söz konusu ve çok fazla telefon ya da bilgisayar başında kalınması gerekiyor. Ayrıca belli bir meblaya ulaşmadan para çekilemiyor her zaman da anket denk gelmiyor. Yani hani şöyle diyebiliriz işte çekmesi gereken parayı kazanana kadar birkaç ay geçmesi gerekiyor ve sürekli anketlere dahil olması gerekiyor.

sayın @_suna_ ben galiba yorumunuzu yanlış anlamışım. bahsettiğiniz durum programlama (kod yazma) ile alakalı olarak söylediniz sanmıştım. Ama anket içinmiş.

öyleyse çok doğru.

bence kod yazmak , uğraşmak daha mantıklı. tabii altyapınız da uygun ise.

Evet ben anketler için söyledim. Kod yazma ile ilgili pek bir bilgim yok o yüzden o konuda yorum yapmadım.

Arkadaşlar, önerileriniz için çok çok teşekkür ederim, fakat benim bu yazdığınız işlerle ilgili ne eğitimim, nede zamanım var. Ben Memur emeklisiyim AÖF iktisat mezunuyum, düz metini hızlı yazan biriyim, eskilerin deyimi ile F klavye de 10 parmak yazı yazabiliyorum. Tahakkuk yani maaş hesaplaması vs vs kısacası klasik genel idare de şef olarak çalışmakta iken ani yoğun bakıma yazmam ve 42 gün uyutulup trakostami açılması sonrasında emekli olmak zorunda kaldım. Yaklaşık 10 yıl olacak, ben bu aralar kafam çok karışık, biraz kafa dağıtmak birazda emekli maaşıma yan gelir olması babında, çok yormayan bir şeyler bulabilirmiyim diye düşünüyorum.

İstagramda sık sık reklam olarak karşıma çıkıyor, nikah şekeri paketleme, takı dizayını vs vs, el becerim vardır, el sanatları eğitimi de aldım,
Bilgisayar proğram olarak pek anlamasamda, yazı yazmak ve net üzerinden araştırma yapmayı seven biriyim.

Üst Alt