Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alan bir ailenin geliri yükselirse ne yapılmalı?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar evde bakım aylığı alan bie arkadaşım var annesi ona bakıyor özür oranı 99 evde 3 kişiler babasınınn maaşı bu torba yasayla biras dha artıyor yani evde bakım alabilecek sınırı geçiyor şimdi ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliler iptal edilirmi ceza gelirmi bilen birisiö varsa yardımcı olursa çok sevinirm şimdiden teşekkürlerr

bu başlık çok ii olmuş tşkkrlr

Arkadaşım böyle bir durum oluştuğu zaman sosyal hizmetlere dilekçe ile müracaat edersin onlarda senin durumunu gözden geçirip evde bakım parasını keserler. Ben aynı durumu yaşadım ve müracaat ettim bakım parası kesildi. Bildirmediğin takdirde kanunen sen sorumlusun ve hem ödenen fazla parayı senden faaizi ile alırlar hemde cezası var.

çok teşekkür ederim bilgilendirmen için peki bu paraya çok ihtiyaçları varsa sosyal hizmetler bunu göz önünde bulundurabilirmi bi bilgin varmı

siz bir an önce başvurunuzu yapın araştırmalar neticesinde gereken yapılır.fakat hiçbir şekilde dediğiniz gibi bir göz ardı durumu söz konusu olmaz.

Üst Alt