Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alan hanede yaşayan kişi 2.el araba alabilir mi?

punisher34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar babam %92 engelli ve annem evde bakım aylığı alıyor. hanemizde 4 kişi var ben kendi üzerime 2.el araç alacağım bu durumda annemin aldığı maaş kesilir mi? eğer kesilme durumu varsa ben ikametimi başka bir adrese alıp araç aldıktan sonra tekrar geri annemlerin adresine alsam bi sıkıntı olur mu? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar.

punisher34
araç alımı 2022 de sıkıntılı oluo.ebm daha esnek.gelir hesapları farklı yapılıo sizin 2.el araç almanz maaşa manı olmaz.kuruma sordugumda aşırı lüks pahalı olmayan araca izin var demışlerdı.işnizi sağlama almak için kuruma sormak en güzeli memurlar farklı yorumlamalarda bulundugu için hakettıgı halde hakkını almayanlar var.
ebmde hanedekı gelır ve kişi değişimleri gibi bilgileri kuruma bildirmekle mükellef bakıcı.o yüzden adres değişimi edip tekrar geri gelmeye gerek yok pandemıden dolayı kontrole gelmıolar ama siz durumu kuruma danısın bence.

istanbul sosyal hizmetleri arayıp sorduğumda aracı aldığınızı bize bildirmeniz gerekiyor diyor ama ben arac alırsam kesilir mi annemin maaşı kurumdakiler kesilir yada kesilmez diyemiyorlar. riske girmek istemiyorum en iyisi adresimi değiştirmek.

Bilen kimse yok mu? Bugün aracı almam lazım 75.000 tl degerinde bir sıkıntı olur mu?

punisher34
kurumdakıler bişi olmaz dedı ama bıldırm yapmanda gerekıo.fakat şöle bişi var farklı ildekiler farklı uygulamaya yorumlamaya gidebilio.bizim burdakıler bişi olmaz lüks ve aşırı pahalı olmazsa demışlerdı

-mka

Annem bugün sormuş bir şey olmaz demişler yarın alacağım arabayı umarım kesilmez maaş. cevabınız için teşekkür ederim.

punisher34
İNŞALLAH kesilmez.şimdiden hayırlı olsun aracınız.

Üst Alt