Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alan kişi veren kurumun personeli mi sayılıyor?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Evde bakım aylığı alan kişi bi nevi sosyal hizmetler personeli gibimi oluyor yani kaydi var sonuçta maaş veren müdürlük belli,yardim adi üstünde ama aklımda sorular var patron onlar

sonbahar.44
görunurde belkı sözleşmelı elamn gibidir ama sosyal haklar ve normal çalışanın sahıp oldugu haklara sahıp deil sadece bakımı yaptıgı sürece bakıcı olarak görunur ve karşılıgnda belirtilen mıktarı maaş olarak alır

Arkadaslar bakıcıya kımlık kartı verılıyor mu yasaklarda hasta ıhtıyacını karsılamak ıçın dısarı cıkmak mecburıyetınde kaldıgı zamanlar oluyor bunun ıcın eczane vs ne gıbı yol ızlemelı bakıcı kartı alan var mı

sonbahar.44
kımlık verıldıgnı duymadım ama şöle yapabilirsiniz.bakıcı kurumda bakıcı görundug için yasaklar oldugnu ama engellı için ilaç veya temızlık ürünlerı vs vs ihtiyaç oluyo dıye bildirim yapıp belge alabılır durumu ızah ederek .

iyi akşamlar arkadaşlar banka tarafından hacizlik oldum banka engelli aylığım ile eşimin evde bakım aylığına e el koyabilir mi

iyi akşamlar arkadaşlar banka tarafından hacizlik oldum banka engelli aylığım ile eşimin evde bakım aylığına e el koyabilir mi
Soru 100: 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklara haciz konulabilir mi?
2022 aylıklarına kişinin rızası olsa dahi haciz konulamaz.
ebm için durum nasıl bilmıom.2022 ye haciz koyamazlar.

Üst Alt