Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alan kişinin çocuğu askere giderse aylık kesilir mi?

necmeddin

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Sayın arkadaşlar, benım sorum, evde bakım muracaat ıcın muracaat ettım, muracaatım kabul oldugunda cocugum yuksek okul ogrencısıydı ve okul bıttı, askere gıdecek... aylık gelırım 743 tl ve aılede 3 kısıyız. askere gıderse 2 ye dusecez. o zaman maaas kesılır mı?
bılgı verırsenız sevınırım.

Bu gun shcekten yazı geldı evde bakım maas talebınız kabul edılmıs olup ıkamet ve ekonomık durumunu degıstıgınde haber vermenız gereklıdır 15 gun ıcınde yoksa hakınızda ıslem yapılacaktır
.denılıyor
acaba maas yattımı. dersınız .

Evde bakım maaşı alanın cocugu asker olunca bakanlıgın görüşü vatan hızmetı sayıldıgından ödeniyormuş ilgilenenlere duyurulur. askerden gelınceye kadar.ocak ayı maaşı 457 tl yattı.

slm benim anlamadıgım bakıma muhtaç biri nasıl askere gidiyor. oglunuzun rahatsızlıgı nedir...raporu yüzde kaç acaba benim birkadaşım bakım aylıgı için müracat etti herşeyi tuttu geliride azdı.. ama red oldu.. red nedeni ise çift koltuk degnegiyle gezdigi için bakıma muhtaç degilmiş...nasıl oluyor acaba bilgilendirrimisiniz...tşkler

Bakıma muhtac kısı benım ve benım oglum askere gıdıyor.raporum %79 agır özürlü.

siz bakima muhtacsiniz asker gidince arkadasimiza sanki devlet bakacak yine siz gonderekceksiniz sigara parasini gidis gelis parasini ozel yeme icme masrafini bunu biliyoruz.ve bunu bile bile niye paranizi kessin devlet sacmalik olur bence.

Üst Alt