Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alanlar, e-devletten evde bakım aylığı bilgilerinize bakar mısınız?

Kalem

Emektar Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar,
bir arkadaşımız e-devletten evde bakım aylığı sorgulama ekranının açıldığını yazmış.
bir deneme yapmak istiyorum.

evde bakım aylığı alıyorsanız ve e-devlet şifreniz varsa, e-devlete girip evde bakım aylığı bilgilerine bakar mısınız?
evde bakım aylığı e-devlette görünüyor mu anlamak istiyorum.

e-devlete girip kurum olarak aile ve sosyal politikalar bakanlığını seçin. oradan da evde bakım aylığını. bakalım evde bakım aylığı bilgileri e-devlette görünüyor mu?

gelişmeleri buradan yazarsanız sevinirim.

Evet Kalem hanım, e devlet de evde bakım maaşı bilgileri görünüyor.

enes75 hangi ildesin? tüm ildekilerin evde bakım aylığı da gorunuyor mu acaba?

biliyorsunuz evde bakım aylıkları il müdürlükleri tarafından ödeniyor ve işlemleri yapılıyor.

ekranda görünen bilgileri kimlik bilgilerinizi saklayarak buraya kopyalayabilir msiiniz?

önceden görunmuyordu şimdi var ancak il bilgisi yok bu şekilde

azNEaO.jpg
[/URL][/IMG]

kunta teşekkürler:)

harika ya. evde bakım aylıkları ödeme bilgileri de e-devletten görünüyor:) bu durumda herkes evde bakım aylığı ödeme bilgilerine e-devletten bakabilecek.

peki onay tarihi görünüyor mu? ben göremedim? evde bakım aylığının onaylanıp onaylanmadığı bilgisi yer alıyor mu acaba? evde bakım aylığına başvuranlar aylığının onaylanıp onaylanmadığını hep il müdürlüğüne sormak durumunda kalıyor. e-devlette bu ödeme bilgilerinden başka bilgi yer alıyor mu?
bu şekilde sadece ödeme bilgileri görünüyor çünkü.

onu bilemiyorum kalem biz 16 aydır filan alıyoruz ilk baglatılırken arkadaşlar o bilgileri görebilirlermi bilemiyorum e devletten görunen bu
il bilgisi yazmıyor

En son alınan ödeme tarihi 13.03 yazmış bir yanlışlık olmasın? O gün daha gelmedi. 16 aydır alıyoruz demişsiniz ama başlangıç bitiş tarihleri niçin öyle?

Kayıt bulunamadı diyor bende hala. H.içi sosyal hizmetleri aradım onay da yoğunluk var dedi. Il müdürlüğünü mu arasam tel il müdürlüğü bunun acaba?

şubatta kayıt vardı şimdi yok yazıyor herhalde her ilde farklı aybaşları güncelleme olacak

Ben e devlete baktım bisey gormrdimillere farklılık gösterebilir mi

Evde bakım maaşı choromeden e devlete girildiğinde görünüyor e devlet programında görülmüyor sanırım programda güncelleme olmamış

E devletten bugün baktım kayıt bulunamadı yazıyor acaba onaylanmadı mi ? Sözde gözüküyor mu arkadaşlar?

tuba27

Nisan ayını mi gördünüz benim gözükmüyor onaylanmadı mi acaba? Choreme nasıl bakiyorsunuz

e devlet

bunun ne faydası varki insanlara anlamadım

Bizimkinde gözükmüyor güncelleme yapıyor olabilir ler

Evet şu an edevlette gözüküyor şu şekilde yazıyor bakıcı anne başlangıç 04 /01bitiş 30/04 ödemenin tarihi 13/04/2018 bu şekil yazıyor

bugun eve konturole geldıler bakım parası ıcın anam alıyor bakım parasını.buzdalabına baktılar bu rada pek yıyecek yok dedıler,anama sen engellıye boylemı bakıyon demıs kız memur oda esım koah hastası yemeyını yaptım yenı ındım yanından demıs kalem abla gıderken tutanak tutacaz demışler oglummu oraya ıstetıler asdgarı ucretle ınsaatta calısıyobugun onların arkasından gıdıp sosyal polıtılakar ofısıne soylıyecvek calıstıgını ,keserlermı parayı keserlerse hangı gerekceyle,hanede 4 kısıyız 3 alıgım engellı maasım var bıde oglum 15 gun oldu ıse gıreklı kalem abla tutanagı burdamı tutalım dedı ıosguzar memur yok oda ofıste tutarız dedı olay bu kelem abla

Fotoğraf makinesi ile resim çektiler mi @selocanlar çekmedilerse iyidir sıkıntı olacak bir şey yoktur.

Bizim burada akrabanın geçen yıl kontrole gelmişlerdi ev sigara kokuyor pis duruyor fotoğraf makinesi ile resim çekmişler tutanak bu. 2 ay sonra maaşı kesildi ve sonra tekrar başvurdu maaş alıyor Şu an

fotaraf makınesıyle resım cektıler 2022 aylıgım ıcın,2017 kasım ayında,bunlar sadece anama kızdılar gereksız yere dolapta yıyecek uolkmuş vardı bırkac sey aygazda yemek vardı benımle konustular ılaclarıma baktılar anneme ne bıcım ılgılenıyorsun engellı coguunla demısler tutamalk tutacaz demısler oglumun maas bodrosunu ıstedıler 15 gun oldu ıse gırelı baska sıkntı yok babamda hasta annem yemegımızı yapıp asagıya ınmıstı benım yanıma gelını bıraktı yanı anlam veremedım,neden arkadasınızın maasını 2 ay sonra kestıler anlatırmısın 1 ay sonra deyılde

Çünkü 1 ay sonra geçen aykinin maaşı Alınıyor,2. Ayda stop ediyorlar. Geçmiş olsun

stop edıcez demedılerkı proplem nerde zoro pekı ıkı ay sonra neden bagladılar tektat sesıp evımı temızledıler sızın akrabalar sıgarayımı bıtraktılar

Belki Haber'de vermiyorlar belki de eve zarf gelir kurumdan.
Akrabaya gelmemişti zarf,maaş almaya gidince bankadan para yatmayınca öğrendi sonra kurumda Apaçık öğrendi,ve bakıcı değişikliği oldu yeniden başvurdu 4 ay sonra işlem tamam.

engelli kişiye e-devlet şifresi alın, Google'dan evde bakım maaşı e-devlet yazın,şifreyi girin takip edin öğrenin

aldığımız evde bakım maaşı kesildi bir evet bir hayır raporu var hayırdan dolayı kesilmiş ödenen maaş geri istenir mi? Tekrar bağlatmak için ne yapmalıyız?

Evet Rap yılında alındı
Hayır raporu kaç yılında alındı

Bizde bunu anlamadık şuan 17 bin tl geri isteniyor ne yapıcaz bilmiyorum

Üst Alt