Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alırken adres değişikliği yaptık. Maaşımız kesildi..?

sevgiyuşa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merabalar oturan boga by sıze mesaj atıyorum bırturlu ulasamıyo rum ben evde bakım maası alıyordum aynı ıl ıcınde adres degısıklı yaptım sosyal hızmetlere basvurdum maas kesıldı bu ıslemler nasıl ılerlıyor bılgınız varmı tekrar baglanırmı evemı gelecekler yazımı gelecek bılgı verırsenız sevınıcem tesekkurler

Yeni adresinize bakım hizmetleri değerlendirme heyeti gelecek yeni adreste yeniden bir değerlendirme yapılacak bu değerlendirme neticesinde bakım hizmetine devam edilmesi kararı verilirse ödemeniz yeniden başlatılcak.ve bu süreç en az 6 ay sürüyor

aynı il içinde adres değişikliğinden dolayı bakım parasının kesilmesinide sizden duyuyoruz.devlet dairelerinde çok keyfi uygulamalar var maalesef.

siz sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin,dosyanız hakkında bilgi isteyin.

sizden duyduk değil arkadaşım yönetmelik sadece adres değişikliğinin 15gün içerisinde bildirilmesi yoksa yasal işlem yapılacağı yönünde olsa da maaşın kesilemesinden bahsetmesede uygulamada aynı il içerisinde dahi olsa maaşlar kesilmekte..

Aynı İl içerisinde normalde kesinti olmaz. Durumunuzu bildirirsiniz, heyette incelemeye gelir. Ancak; Herhangi bir kesinti olmaz. Lütfen dosyanız ile ilgili detaylı bilgi isteyiniz.

tasınma

mreaba arkadaslar bı sorum olacak ben evde bakım ucretı alıyorum kıracıydım kendı evıme tasındım sosyal hızmetlere bıldırdım 4-6 ay ıcınde gelıp tekrara degerlendırılecek dendı fakat 6 ay oldu gelen gıden yok ne yapmam gerek tesekkurler

Üst Alt