Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alırken tatil için gideceğim yerin adresini kontrol için istediler?

tirevigo

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar...

evde bakım aylığı alıyorum..2haftalığına ailemin yanına başka bir ile bakıcım ile beraber gitmek istiyorum.Benden adres istendi...tamam verdim..niye diye sordum...Gelip kontrol edeceğiz dediler...

böyle bir şey varmı..yani bize inanılırmıyormu..çok ağırıma gitti...Başına böyle birşey gelen varmı?yani 2 hafta başka yere gidecem gelip kontrol edecekler..çok tuhaf...

@tirevigo bakıma muhtaç engellinin ikameti dışında bir yere tatile gitmesi durumunda gideceği adresi bildirmesi ve izin alması gerekir.

2 hafta az bir şey değil. bakıcının sizle gitmesi güzel. mesela bakıcı sizle birlikte gitmeseydi bu durum sıkıntı yaratırdı. bakıcıya evde bakım aylığı haftanın 7 gunu 24 saatlik bakım hizmeti karşılığında veriliyor. 2 hafta bakıcının sizle olmaması bu bakım hizmetini aksatması anlamına gelirdi.

uzun süredir denetim yapmamışlarsa bu vesile ile denetim yapma ihtiyacı duymuş olabilirler.
bakıcının istenilen şartlarda bakım hizmeti vermemesi aylık kesme sebebi bile olabiliyor.

merhaba 6 aydır gelmediler......cevabınız için teşekkür ederim...gelsinler kontrol etsinler.sorun yok..zaten benim bakıcım eşim..herzaman beraberiz....

@tirevigo bakıcınız eşinizmiş ve her zaman berabermişsiniz zaten. bu durumda sorun yok. tatile gittiğiniz adresi ve ne kadar kalacağınızı yazılı olarak evde bakım aylığı aldığınız il müdürlüğüne bildirdiyseniz rahat olun.

denetime gelecekler diye sakın gittiğiniz yerde eve kapanmayın. eşinizle güzel bir tatilin keyfini çıkarın, evde denetçileri beklemekle vakit öldürmeyin. tekrar ediyorum, sakın eve kapanmayın. kimse gelmez, gelirse de sorun çıkmaz rahat olun.

size ve eşinize güzel bir bayram ve çok keyifli bir tatil diliyorum.

çok teşekkür ederim..Sizede hayırlı bayramlar....

Merhaba hanım efendi..öncelikle değerli bilgileriniz çin teşekkür ederim..size kısa bir sorum olacaktı.....evde bakım aylığı alırken tatile gidilirse kuruma verilecek olan dilekçeyi posta veya kargo ile göndermenin bir sakıncası varmı...Yani elden vermek zarurimi..bu konu hakkında görüşünüzü istiyorum..teşekkürler..

valla vereceğim cevaptan emin değilim. o yüzden bu sorunuzu alo 183'ü arayarak öğrenmeye çalışın:)
alo 183 haftanın 7 günü 24 saat ücretsiz olarak hizmetinizdedir.

çok teşekkür ederim..saygılarımla...

Hakan bey ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim..saygılarımla..Hayırlı bayramlar..

hozgul teşekkürler bilgi için:) tirevigo sen arkadaşın dediği gibi yap. dilekçende tatili geçireceğin yerin tam adresini, orada ne kadar süre kalacağını ve ayrıca bakıcınla birlikte olacağını kesinlikle belirt.

tamam hanım efendi çok iyi anladım..ilginiz ve değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.Hayırlı bayramlar dilerim.

Üst Alt