Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alıyorum. Araç aldığımı sosyal hizmetlere bildirmeli miyim?

yasar2456

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
3
Ben yeni bir araç aldım,bunu sosyal hizmetlere bildirmek zorundamıyım, herhangi bir sorun olurmu.

bir de normal araçım var yani onu satacağım. şu anda 2 araçım var .

Bende de iki tane vardı ikisinide bildirmedim bi sorun olmadı aldıgınız nihayetinde bütçenize uygun bi araçtır 500 tl maaşla 30 milyarlık araba almayacagınıza göre çok sorun olmaz aldıgınız araç ticari araç yada hatlı bi araç değilse sıkıntı yaratmaz.Benin bi tanıdıgımda alıyor 2 tane evi var durumu iyi ama kişi başı gelir kriterlerine uyuyor alıyor.

aldığım araç 31500 lira indirimli hali musatafa kardeş

Birini elden çıkartın mutlaka. Yoksa kesinlikle sorun olur...

Eğer ilk aracınız varken evde bakım hizmetina başvurmuş ve hak etmişseniz, onu satıp yenileme yaptığınızda bildirmenize gerek yok... Aksini söyleyen bir düzenleme bilmiyorum?
Bence olacak olan şey, günü heldiğinde eve kontrole gelecek olan görevlilerin, beyan ettiğiniz gelir ile gözle görülür yaşam koşullarınız arasında önemli bir fark tespit edip etmeyeceği... Araç gelir getirmediği sürece bir sorun olmaz...

Üst Alt