Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı alıyorum. Samsun'da oturuyorum. Adres değişikliği yaptım..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Samsun tekkekkoyde aynı ılcede adres degışıklıgı yaptım ıl mud.muracatta bulundum ikametkah kagıdını verdım eve ıncelemeye gelınecek denıldı ve sonuç cıkana kadar maaş kesılecek denıldı yenı yonetmelık degışmış 2 aya gelınır denıldı nasıl bır ıştır aynı ılcede 500 mt ılerı gıt maaş kesılsın nasıp beklıcez
bılgısı olan varsa yazsın

yapılacak tek şey. müracaat edip gelmediklerini söyleyiniz. gelip gelir tespiti ve adres tespitini bir an önce yaptırmanız. eger oradaki memurlara kalırsa 6 ayda gelmez bunlar. siz magdur olmadan gidip yaptırtınız. yada telefonla arayıp gelsinler araştırmalarını yapsınlar. yada bimere şikayette bulununuz.

Maaşın kesilmesini gerektirecek değişiklikler olmamışsa ve 15 gün içerisinde bildirmişseniz kesilmemesi gerekirdi aslında.
Kişi sayısında, gelir seviyesinde değişiklik ve bakıcı değişikliği gibi maaşın kesilmesini gerektirecek durumlar yoksa bunu bildirmeniz gerekirdi.
Eğer değişiklik olmuşsa bunlarda ondan dolayı kesmişlerdir.
Ya da değişiklik olmamışsa sadece evi taşımışsanız olduğu gibi yukarıdaki konularda değişiklik olmadığını muhtemelen belirtmediğiniz için kesmiş olabilirler.
Ama muhtaçlığınız devam ederse, aylık bağlandıktan sonra alamadığınız ayları kurumdan talep edersiniz ödenir size.

arkadaşlar taşındıktan bır gun sonra adres degışıklıgını verdım maaş donduruldu denıldı 2 aya kadar gelırler denıldı yenı mevzuat degışmış oda bızım şansımıza onun içın başka ıllerdede aynımı durum

ben değişmiştim adresi üstelik ilçe değiştirmiştim kuruma bilgiverdim ikametgah bilgisi de verdim banada aylığın dondurulacagını eve gelip kontrol edilecegini uygunsa maaşın ödenmeyen aylıklarla beraber tekrar ödeneceği söylenmişti. ama ne maaş durduruldu nede 4 aydır eve geldiler. bende korkmuştum

yenı samsunda adres degışıklıgı yapan varmı

samsun ve ılçelerınde yenı adres degışıklıgı yapıp maaşı dondurulan varmı veya dondurulup ne zaman kontrole geldıler samsun ve cevresı

heyetin ne zaman geleceği konusunda il müdürlüğünü arayıp ögrenebilirsiniz .

yenı samsunda adres degışıklıgı yapan varmı

ıl mudurlugune sordum ne zaman gelecegı bellı degıl sızede haber vermeden gelınecek denıldı ısrarla bız gorevlı gelene evden dışarı cıkmıcazmı dedım evde bulamazsak gıderız aramayız denıldı

evet Mirac evde bulamazlarsa gidiyorlar maalesef. nöbetleşe beklersiniz artık:)
gülüyorum ama sinirden inan. nöbetçi dikmeye bayılıyorlar yani!

Üst Alt