Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylıgı alıyoruz. Adres degişikliginde bakım maaşı süreci nasıl işliyor?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
167
kalem apla ilçede oturuyorum adres degişikligi yapacagım aynı ilçeden başka mahalleye mahalle degişecek sadece.. bakım aYLIGIM KESİLİRMİ kesilirse toplu ödeme alabiliyormuyuz sistem nasıl işliyor bilgi verirseniz sevinirim

bakım aylığı kesilse bile yeni adrese heyet geliyor inceleme için
ve heyet bakım aylığına devam kararı verirse kesilen maaşları isteyebilirsiniz, tabi karar olumlu ise.
yalnız adres değişikliğini 15 gün içinde bildirmeniz gerekiyor yoksa onlar bunu öne sürüp kesilen maaşları vermiyorlar
bana öyle yaptılar.

kalem aplanın bu konuya benzer bir açıklamasını okudum kesilmez demişti devam eder dedi

musti eve heyet gelene kadar aylık kaç ay yatmadı aksaklık oluyormu bildirecegim yeni adrese taşınırsam 15 gün içinde

adres değiştirince haber vermelisiniz.yoksa maaşınız kesilir.aradaki farkları alamazsınız.

2 aylık yatmadı..suç bizde olduğu için birikmişleri vermediler.

Üst Alt