Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı başvurusunda ikinci kez bordro istenmesi normal mi?

arnavutt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kızım down sendromu yüzde 50 raporu var bursada oturuyorum evde bakıcı parası için başvurduk şubat bodrosunu götürdüm bu bodroya göre alabilirsin dediler eve heyet geldi kızımı gördüler okey verdiler ama bikaçgün sonra sosyal hizmetlere çağırıp bu bodraya göre herşey uygun ama bidahaki bodrayıda isteyebiliriz dediler onun için şimdilik askıya alındı böyle bir uygulama varmı maaş vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar bursa sosyal hizmetler kurumu bilgisi olan varsa yanıtlayabilirmi veya şikayet edebilicem resmi bir kurum varmı yazarmısınız teşekkür ederim

evi ziyaret ettikten sonra banka hesap cüzdanı isteseler bile maaşınız hemen yatmıyor 3 ay sonra yatıyor bu arada öteki bordronuzu getirirsiniz ben 7 ay uğraştıktan sonra bağlandı 3 ay sonra sınırı 5 lira geçti diye kesildi yapacak hiçbirşey olmuyor maalesef

Üst Alt