Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı gelir hesabında net mi bürüt maaşa mı bakılır?

Alida

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bir sorum olacakti bu gün sosyal hizmetlerden aradılar mas bodrosunu istediler götürdüm verdim toplam net mas 4.717 TL brüt 6.300 3kişiyiz evde kızımın (ÖKGV) raporu sizce sonuç ne olur bu durumda mas baglanirmi? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

Evde bakım sınırı 1703tl 6300tl yi 3e bölceksiniz maaş bordonuz neyse odur

01.01.2021 - 31.12.2021 tarihlerinde geçerli olmak üzere evde bakım aylıkları için hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırı, 1705,06 TL olmuştur.
Eğer ki sizin maaşınız hariç eve giren başka bir gelir yoksa evet alabilirsiniz.

Evde bakım sınırı 1703tl 6300tl yi 3e bölceksiniz maaş bordonuz neyse odur
yanlış bilgi vermeyelim böyle durumlarda net maaşa bakılır brüte değil

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum çok aydınlatıcı oldu maşdan başka gelirimiz yok zaten inşallah olumlu sonuclanir.

Minik77
eve giren gelır dıyo.çalışanında evıne brüt del net maaş girdiği için dogru söyluyonuz.brüt'e değil net'e bakarlar

Alida

Brüt maaşa bakılmaz sonuçta geçiminizi brüt ile sağlamıyorsunuz. Net maaşınızın hane halkına bölümü ile sınırı geçmiyorsunuz, maaş kriterini sağlıyorsunuz.

Merhabalar benim baş vurum kabul edildi hesap acmami istediler ve götürdüm kasımın 2-de aralığın 15 de hesabınıza bakın dediler ama e-devlete hala kayit bulunamadi yaziyor acaba normalmi sosyal hizmetleri arayıp sorsamiyim ? Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim...

Alida
ebmde ,önce iş sonra maaş sistemi var.sizin kasımda kabul edılen maaşı aralıkta değil ocakta almanız gerekıyor.kabul edilen ayı takıp eden aydan sonrakı ılk ayda maaş ödenıyo kasımda baglandıysa ilk maaş ocak olur.

Üst Alt