Abim için evde bakım aylığı için uğraşıyoruz. En son kaymakamlıktan geldiler eve baktılar. Benim maaş bordromu istediler verdim ama emekli babamın da maaş bordrosunu istiyorlar. Babam 6 senedir eve gelmiyor ama görüşüyorum ben. Kaymakamlık ya muhtardan kaydını sildirin ya da maaş bordrosunu gönderin dediler. Şimdi babam ile annem resmiyette evli gözüküyor. Babamın maaşı bizim eve gelmiyor/girmiyor. Şimdi ne yapalım babamın kaydını sildirelim mi; yoksa babamın da maaşı göz önünde bulundurup maaş bordrosunu mu çıkartıralım?
Kalem; abla eğer evdew 4 kişi yaşıyorsanız abinin engelli maaşı kesilir demişti. Allah göstermesin anneme vefat ettiğinde kesilen engelli maaşını tekrar bağlatmak için tekrar rapor gerekir mi? Evde bakım aylığı annem yerine kime verilir? Ben çalıştığımdan için bana verilmez herhalde.
Kalem; abla eğer evdew 4 kişi yaşıyorsanız abinin engelli maaşı kesilir demişti. Allah göstermesin anneme vefat ettiğinde kesilen engelli maaşını tekrar bağlatmak için tekrar rapor gerekir mi? Evde bakım aylığı annem yerine kime verilir? Ben çalıştığımdan için bana verilmez herhalde.