Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için babamın maaş bordrosunu istiyorlar? Ama babam eve gelmiyor?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Abim için evde bakım aylığı için uğraşıyoruz. En son kaymakamlıktan geldiler eve baktılar. Benim maaş bordromu istediler verdim ama emekli babamın da maaş bordrosunu istiyorlar. Babam 6 senedir eve gelmiyor ama görüşüyorum ben. Kaymakamlık ya muhtardan kaydını sildirin ya da maaş bordrosunu gönderin dediler. Şimdi babam ile annem resmiyette evli gözüküyor. Babamın maaşı bizim eve gelmiyor/girmiyor. Şimdi ne yapalım babamın kaydını sildirelim mi; yoksa babamın da maaşı göz önünde bulundurup maaş bordrosunu mu çıkartıralım?

Kalem; abla eğer evdew 4 kişi yaşıyorsanız abinin engelli maaşı kesilir demişti. Allah göstermesin anneme vefat ettiğinde kesilen engelli maaşını tekrar bağlatmak için tekrar rapor gerekir mi? Evde bakım aylığı annem yerine kime verilir? Ben çalıştığımdan için bana verilmez herhalde.

babanın ikamet adresi sizdeyse babanın geliri hane gelirine katılır ve babanın maaş bordrosunu göstermek zorundasınız.
babanın ikameti sizdeyse siz sildiremezsiniz. baban yapmalı bunu.

annen vefat ederse gibi olasılıklar üzerinden şimdiden hesap yapmaya gerek yok. Allah gecinden versin.
durum değişiklikleri oldugu takdirde zaten buradayız ve gerekli fikir alışverişinde bulunuruz.

NOT: lütfen soruların oldugunda değişik yerlerden aynı soruyu yazmak yerine bir başlıkta yazmaya çalış ablası... bu şekilde hikayenin ayrıntılarını takip etmem kolaylaşır.

cok tesekkur ederım ılgı ve alakan ıcın :)

Üst Alt