Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için başvuruda bulundum. Sosyal hizmetlerden ne gelen var ne giden?

gökhan özkan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
30.01.2010.tarihinde sosyal hizmetlere başvuruda bulundam aradan 6 ay geçmesine rağmen gelmediler ve sonrası sosyal hizmetlere tel. açtım görüşmemde geçen hafta içinde geleceklerdi . gelmediler ve bu hafta oldu yine gelmediler
bugün tel.açtım önümüzdeki hafta muhtemelen geleceklerini söylüyorlar

.görüşmelerimde tamam,bu hafa .önümüzdeki hafta,diyip geçiştiriyorlar
bilgisi olan arkadaşlar ne yapabilirim şikayet etmemiz gereken bir yer var mı, yoksa bu süreç normal mi,

gelirler arkadaşım süreç doğru.dosya sıralamasına göre hareket ediyorlar.gelmeleri yakın o zman.bana 8. ayda gelmişlerdi.

şikayet etmek en iyisi ama sakın yapma sana zararı dokunur kıllık ederler belki işyoğunlğu vardır sık sık telefon aç hatta sosyal hizmetlere yakınsa git yüz yüze derdini anlat kesin gelirler sabırlı ol

Kardeşim bende çok bekledim hemen bimere yaz şikayette bulun o zaman işlerini ciddiye alıyorlar bide sana karsı kıllık filan yapamazlar hakkın varsa uygunsa durumun alırsın maaşını ama kesinlikle bimere şikayet et emin ol o zaman işlerin yoluna giriyor ben öyle yaptım ciddiye aldılar.

Eğer bu hafta da gelmezlerse, BİMER'e şikayet edin...

Üst Alt