Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için geldiklerinde hasta evde yoktu. Tekrar ne zaman gelirler?

iskilaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler
benim anneannem felç oldu.biz de annem evde baktığından maaş için başvuru yaptık.anneannem sürekli evde olduğu için canı sıkılıyor.bazen dayımlara götürüyoruz birkaç gün orada kalıyor.hatta bazen birkaç hafta da orada kalabiliyor annem de hasta olduğu için bu gerekli oluyor.
işte evde bakım maaşı için heyet geldiğinde anneannem de dayımlardaydı.bunun üzerine haftaiçi sürekli biz de kalmaya başladı ama 1 ayı geçti ne gelen var ne giden.ayrıca bazen anneannemi hastaneye götürüyoruz yani dolayısıyla 7/24 evde bulunamayabiliyoruz.o zamanlarda da gelebilirler.anneannem sürekli oğlunun (dayımın) evine gitmek istediğinde bu sorun oluyor.bahçelievlerdeki sgk şubesine gittim.ne zaman geleceklerine dair birşey söyleyemeyiz diyorlar.bunun bir çaresi yok mu ?.hani bir tarih öğrenemez miyiz en azından bir iki haftalık.yani atıyorum ayın 3 ile 15 arasında kesin gelecekler diye.anneannemin canı sürekli biz de kalınca çok sıkılıyor.annem de hasta olduğu için bazen dayımlara gitmesi gerekiyor ama bu nedenle gidemiyor.
bana bu konuda bilgi verebilirseniz çok minnettar kalırım

anneannenize durumu izah etmeli biraz daha sabırlı olup çok fazla mecbur kalmadıkça biryere gitmemelisiniz.bir kere evde bulamamışlar tekrar geldiklerinde aynı durumla karşılaşırlarsa,bir çok şeyde olduğu gibi bu durum içinde inisiyatiflerini kullanır ve başvurunuzu anneanne bu evde devamlı surette yaşamıyor diye red edebilirler.dolayısıyla bir iki ay daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

Üst Alt