Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım Aylığı için hesap numarasını bildirdik. Ne zaman maaş alırız?

556298

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
13 Eylül'de evde bakım aylığına başvurduk. 2 hafta sonra eve bakmaya geldiler ve hesap numarası istediler. 30 Eylül'de hesap numarasını verdik. Maaş tahminen ne zaman yatar?

Kasım ayı maaş hesaba yatar, ilk ay bakım ertesi ay maaş alınır.

bize hesap açın demediler gelip bir kaç soru sorup gittiler, bağlanacakmı bağlanmicakmı bilmiyoruz

berati.u

eve gelen hesap nosu ıstemezse büyük ıhtımal maaşın olumsuz olacagı yönde oluyor çünkü hesap no ıstenenler kı ebm de hesap no da gereklı bı belge belgelerını tamamlamıs oluo .bazen hesap noyu gıttıkten sonrada ısteyebıldıklerı içinde kesın olarak olumsuz dıyemeyız 2 hafta kadar bekleyıp kurumdan sormanız en güzeli

-mka
Merhaba vizede hesap actirin dediler 4 Eylül'de verdik evraklarınızı hesap açtırıp Kasım in 15 inde hesaba bakın dediler edevlet ten bakıyorum eşimin TC si ike kayıt bulunamadı diyor engelli kızım 6 yaşında eşim bakici

screetlove1992
kardeş kasım için erken bakmsn.sen kasımın 1 ila 5 iarası bak ya da ilk 10 güne kadar bak .kasım ödemesı henuz yayınlanmadı. o yzden bişi bulamazsınız

-mka

Anladım ilk defa alacaz ya onaylandimi onaylanmadimi die merak ettim edevletten bakmıştım bakalım sosyal hizmetler 4 Eylül'de basvurken Kasım 15 inde bakın dedi hesaba ben gene ara ara kontrol edeyim o zamna

screetlove1992

senın mesajın üzerıne şimdi baktım ekım ayına aıt olan almıs oldugm maaş görunuo dedıgm gıbı kasım için henuz erken.
eylulde başvurdun hemen eylulde kabul edıldıyse ebmde kabul edılen aydan bı sonrakı ay ödeme edılıo (2022 gibi deil ebm.ebmde önce bakım yapıon ücretı sonra 1 ay sonra alıon. kasımda alacak oldugn ılk maaş ekım bakımı ,kasımıda aralıkta alcaksın böyle böyle devam edılecek)o yüzden kasım denmesı normal.senı anlıom ama az sabret ne kaldı kasıma

-mka
İnşallah hayırlısı kötü olan onaylanıp onaylanmadigini bilmiyorsun ya onu merak ediyor insan bakalım 15 kaşık beklicez evet

screetlove1992
hesap açtırın dedıklerı için baglanmıstır merak edecek bişi yok.kasımda çekıp güle güle harcayın

bu gün Olumlu haber geldi, hesap açtırın imzaya gelin dediler.
dediğini gibi tam 2 haftada sonuçlandı.
teşekürler

Üst Alt