Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için ne kadar sürede eve geliyorlar? [Soru]

Konular
39
Reaksiyonlar
0
evde bakım için yaklaşık 4 ay oldu başvuralı. ama hala eve gelen giden olmadı. normalde ne kadar zamanda geliyorlar? bunun bir ortalaması var mı?
maaş alan arkadaşlardan ne kadar sürede aldıkları konusunda beni aydınlatmalarını bekliyorum.

Yaşanılan yere göre değişiyor. İstanbul'da 1 yılı bulabiliyor. Küçük yerlerde 2 ayda da hallolabilir.

yaşadıgın şehire göre degişiyor hangi ilde yaşıyorsun. ist dışındaki diger büyük şehirlerde şuan 6 7 ay sürüyor

balıkesirdeyim arkadaşlar. en az 10 kere shçek il müdürlüğüne gittim. durumumu izah ettim ama hala sonuç sıfır. en son gittiğimde balıkesire kota koyduklarını 1500 kişiyle sınırlandırıldı denildi. ama genelmüdürlük böyle bişeyin olmadığını söyledi. nasıl uygulamadır anlamadım. başka illerde de varmı böyle bişey?

merhaba çocuğun birine verdiler ikincisine vermediler ve bende itiraz dilekcesi verdim tam 5 ay oldu geçen hafata shçek il müdürlüğünü aradım
gelmeye başladık diye cvp verdiler sonra bu hafta bir daha aradım shçek il müdürlüğünü bana verilen cvp 2008 yılı itibariyle durduruldu 2009 yılında tekrar başlayacak dediler
anlaşıan işi gittikce zorlaştırıyorlar yaıtrılan parayı bayri kesmeseler
diye dua etmeye başladım

ALLAH zor durumda olan herkeze yardım etsin amin... dualarımız böyle olsun..

merhaba ben ankaradyım ben 5ay bekledım ve bu ay itibariyle baglandı. inşallah en kısa sürede olumlu cevaplar gelır.

arkadaşlar dün yani 12.11.2008 de evde bakım için shçek ten geldiler. ve bana form verdiler onlarda ssk,bağkur,tapu,belediye,trafik gibi kayıtlar var onlardan belgeler almam gerektiğini ve sonrada tekrar shçek il müd. lüğüne geitrmem gerektiğini söylediler. birde kota varmış ancak yılbaşından sonra ödeme yapabileceklermiş.

Üst Alt