Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım aylığı için toplu para alabilir miyiz?

ahmetates

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
demans hastası babama bakım parası için 29.07.2011 tarihinde müracaat ettim 05.12.2011 tarihinde kabul edildi bankaya hesap açmam istendi gerekli evrakları SHİM teslim ettim. bana 23.01.2012 tarihinde gelmemi söylediler benim sorum bu zamana kadar geçen yaklaşık 6 aylık ücreti toplu verirlermi. teşekkür ederim.

Maalesef, Evde Bakım aylığında başvurduğunuz, veya sonrasında herhangi bir zamanda paranın birikmeye başlayıpta, toplu para alınması söz konusu değildir.

belli olmuyor toplu çekebilnde oluyor para bakıcı maaşı onay aldıgın günden itibaren maaş yatmya başlıyor hesapta gözükmüysa toplu yatırabilirler 6 aylık dilimin 3 ayını yatırmışlrdı toplu alınmıştı iyi biliyorum zaten hesaba yatınca görürsnz

toplu para alma olayı yok.ilk aylığı alacağın tarihi sölemişler zaten.nasıl 6 aylık alacaksın

Üst Alt