Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için vasi atanması ve engelli raporu..?

FUNKYMONKEY

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
evde bakım aylığı alabilmemeiz için vasi atanması yaptık .%80 engelliyim....raporum süresiz....hastaneden bende akıl dengimin yerinde olup olmadıgı bege isteniyor bide sağlık kurulu raporu isteniyor...bu ne demek oluyo!!???raporumu iptal etme durumları var mı????bilgi alabilirmiyim lütfen!!teşşekürler

Vasi için rapor şart özürlü raporuna benzemez
Fakat kurul raporunu kim istiyor rapor almişsin zaten80. Kurul raporu almayın sıkıntı maaş için

ekim ayında mahkemeye cıkmamız gerkiyor bu vasi atanması için ...mahkeme istiyo....da yani terredüteyim...bu raporumu %80 olan vucud fonksiyon kaybı...iptal edilmesin....yani ne bilim bu milletin sağı solu belli değil de ondan dedim!

Mahkeme istiyorsa bişey olmaz vasi için oran yazmaz ondan 2 si farklı rapor oluyor bişey olmaz dediğiniz gibi sağı solu belli olmaz 🥳🥳🥳🥳🥳

vasi atanması için sağlık rapouru istiyor mahkeme ....uygun görülürse anem vasi olarak atanacak....engelli raporuyla ilgisi yok dimi....yani bide heyet bana sen sağlamsı demesin:))))ne bilim ya...kusura bakma gölge kafanı şişirdim:::::!!!

Eğer kişiye engel durumu veya hastalık nedeniyle vasi atanacaksa, mahkeme sağlık raporu veya başka evraklar isteyebilmektedir. Durum böyle olduğunda mahkeme süresinde değişiklikler yaşanabilmektedir. Ancak ortalama olarak vasi tayini ne kadar sürer 2020, sorusunun yanıtı 5-6 aydır.olay bu!

FUNKYMONKEY

Bende %80 şizofren abim için vasi oldum mahkeme rapor istedi aynı oranda tekrar verdiler sorun olmadı olmaması lazım zaten.

bgün adliyeden yazı aldım bende %80 psikyatri bozukluk var tedavi ile olanak vermeyen..benden tekrar carsamba günü akıl saylığım yerinde midir diye doktora ve heyete gitmem gerktiğini sölediler rapor ile gitmemi sölediler.ne demek oluyo bu ....???rapor oranımı değişterme olasılığı var mı yoksa aynı oranda yani rapordaki rakamı mı tekrardan verirler.?bilgisi olan var mı lütfen.....teşşekürler!

yani mahkeme diyor ki tedavi ile iyileşme süreci varsa hastaneye sevk edilmesi ni istiyorlar..ama raporda tedavi ile iyileşme olmicağını sölüyor...yok topluma zararım var mı...falan filan ya anlamadım gitti...ne olur sizce?

yazdım ya yukarıda aynısını verirler zaten bi şeye baktıkları yok tek tek giriyon boşuna..

Üst Alt