Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için yeni rapor alınması mı gerekiyor?

karanlik872

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Anneannem için evde bakım aylığı almak için rapor çıkardık.%99 ağır engelli raporu aldık.bizim gelir durumumuz aştığı için biz bakım aylığı alamadık. Teyzemler yeniden başvuru yaptılar. Yetkililer bizim aldığımız raporu kabul etmediler yeniden rapor çıkarttırmışlar.

Raporda annemin adı geçmemesine rağmen yeni rapor çıkarttırmaları usule uygun mudur?

Nenem yürüyemiyor .Onu hastaneye götürmek kendisi ve götüren için ayrı bir eziyet.Aynı zamanda rapor varken yenisini çıkarmak emek ve zaman kaybı değil midir?

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Bimer den şikayette bulunacam böyle bir uygulumaya gerek yoksa

İşi yokuşa sürmek bu. Hasta adı olmadan nasıl rapor bu? Dr hastayı görmeden nasıl rapor vermiş?

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karanlik872 yazdıklarınızdan net bir şey anlayamadım.tahmin yürütmek de istemem.
demişsiniz ki:
"Raporda annemin adı geçmemesine rağmen yeni rapor çıkarttırmaları usule uygun mudur?"

buurada annenizin raporda adının geçmediğinden bahsediyorsunuz. mesajınızın en başında ise nineniz için rapordan bahsetmişsiniz. sonra da ninenizin rahatsızlıklarından bahsetmişsiniz.
büyük ihtimalle ninenizden bahsediyorsunuz ama yine de sorayım.
raporda ninenizin mi adı yok?
yani engelli sağlık kurulu raporu düzenlenirken rapora ninezin adı yazılmamış mı?
böyle bir hatayı hastanenin yapacagını sanmıyorum.
lütfen şu meseleyi doğru dürüst detaylıca anlatır mısınız?

raporda ne sorun vardı da ninenizden yeniden rapor istenmiş?

not: engelli sağlık kurulu raporu ilgili yönetmelik hükümlerine göre usulüne uygun düzenlenmişse, raporda özür oranı % 50 ve üstü olup agır özürlü kısmı "evet" olarak işaretliyse yeniden rapor istenmez.

Üst Alt