Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde bakim aylığı ilk maaşı beklediğimiz ayların toplamı mi oluyor?
Temmuz 15 Te evde bakim onaylandı ve bankada hesap açtık ama hâlâ maaş baglanmadi ne zaman bağlanır ve toplu olarak mı maaş yatar yada sadece 1 aylık mi yatar. Izmir den yazıyorum
temmuz 15 te onaylandıysa temmuz maaşını alamazsın. agustos maaşını alırsın ilk kez. onuda eylülde verirler. eğer izmirdeysen bugun paranın yatmış olması lazım. bu arada birikmiş maaş verilmiyor sadece agustos ayının maaşını alırsın. oda 769.98 tl.
Teşekkür ederim. Bi de bişey daha sormak istiyorum. Evde Bakım maaşı alınca devlet beni sigortalı gösteriyor mu. Eğer göstermiyorsa ben dışardan kendime sigortalı gösterebilir miyim. Dışardan ödeme yaparsam maaşım kesilir mi
hayır seni sigortalı göstermiyor. dışarıdan kendini sigorta yaptırabilirsin ama dikkat etmen gereken noktalar var. evde senle birlikte kaç kişi var ve evdekilerin toplam maaşı. bunlar önemli. toplam geliri hanedeki kişi sayısına bölünce çıkan rakam 520 tl nin altındaysa bakım parası almaya devam edersin. fazlaysa keserler.
Benim sizin Bilginize ihtiyacım var. Benim maaş hala baglanmadi temmuz 15 Te onaylanmıştır. Bunun takibini yapabileceğim veya arayip sorabilirsin bir birim bir telefon numarasi veya mail adresi var mı acaba. Gerçekten maddi anlamda göçtüm acil bu paranın artık yapması lazım bilgi verirseniz sevinirim