melek hanım ben daha önce evde bakım aylığı alıyordum %77 engelim var emekiliyim evde 3 kişiyiz. sağ bacağım diz altı protez sağ kolumu ise kaza sonucu hiç kullanamıyorum sinir kopması var ama ben protezle yürüye biliyor tek elimle araç araç kullana bilyorum ehliyetim de var
ayda 6 ila 8 gün bi şirkette tel.ile anket yapmak karşılığında ücret aldığımdan dolayı maaşım kesildi
ama bu iş kalıcı bi iş değildi ben sadece el harçlığımı çıkarmak toplumdan kopmamak için böyle bi işe kalkıştım ve ni tekim şimdi iş bitti maaş da gitti
bu durumda ne yapmalıyım ve haklarım varmı varsa nelerdir
yardımcı olursanız memnun olurum RABBİM yardımcımız olsun teşekkürler şimdiden mail adresim 45ferit1977@gmail.com
ayda 6 ila 8 gün bi şirkette tel.ile anket yapmak karşılığında ücret aldığımdan dolayı maaşım kesildi
ama bu iş kalıcı bi iş değildi ben sadece el harçlığımı çıkarmak toplumdan kopmamak için böyle bi işe kalkıştım ve ni tekim şimdi iş bitti maaş da gitti
bu durumda ne yapmalıyım ve haklarım varmı varsa nelerdir
yardımcı olursanız memnun olurum RABBİM yardımcımız olsun teşekkürler şimdiden mail adresim 45ferit1977@gmail.com
Son düzenleme: