Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı kesildiğinde tekrar bağlatılabilir mi?

ferit7745

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
melek hanım ben daha önce evde bakım aylığı alıyordum %77 engelim var emekiliyim evde 3 kişiyiz. sağ bacağım diz altı protez sağ kolumu ise kaza sonucu hiç kullanamıyorum sinir kopması var ama ben protezle yürüye biliyor tek elimle araç araç kullana bilyorum ehliyetim de var
ayda 6 ila 8 gün bi şirkette tel.ile anket yapmak karşılığında ücret aldığımdan dolayı maaşım kesildi
ama bu iş kalıcı bi iş değildi ben sadece el harçlığımı çıkarmak toplumdan kopmamak için böyle bi işe kalkıştım ve ni tekim şimdi iş bitti maaş da gitti
bu durumda ne yapmalıyım ve haklarım varmı varsa nelerdir

yardımcı olursanız memnun olurum RABBİM yardımcımız olsun teşekkürler şimdiden mail adresim 45ferit1977@gmail.com

Son düzenleme:
kişi başı gelir sınırını geçmiyorsanız bağlanır yeniden dosya açtırmıyorsunuz nerden bağlattıysanız dosyanız ordadır ordan müracaat edersiniz

sayın BİLGE ADAM maaşım 1250 tl kişi sayısı 3 burdaki bir memur bana diyorki sen ayaktasın protezin var geziyorsun kendi işini görüyorsundur sana bunu veremeyiz diyor.evet kendi bazı ihtiyaçlarımı karşılıyorum ama protez bacak ve hiç çalışmayan bir kolla yapılaca ne kadar şey olabilir bu memuru şikayet hakkım da varmıdır ayrıca. ben dışardayken kontrole geldiklerinde ukala bi şekilde eşime sana para vermesek sen adamı bakmıcakmısın banyosunu yaptırmıcakmısın gibi sözler sarfetmiş bu doğru bir davranış mıdır. benim ayakta geziyor olamam bunu almama engel midir değil midir asıl sorum bu arkadaşlar herkese rabbim işlerinde kolaylıklar versin şimdiden teşekkür ederim iyi günler

maalesef her şey memurun insifiyatine kalıyor raporunuz ağır özürlü ve sürekliyse almanız gerekiyor gelen memur insaflıysa onay veriyor şikayet etme hakkınız vardır geliri sınırı şu an kişi başı 784 liradır sınırın altındasınız

ferit7745
hanenize gelen heyetteki memur mu soyledi o sözleri? lütfen o memurun yaptıklarını BİMER aracılığıyla şikayet edin. telefonla da şikayetinizi yapabilirsiniz: ALO 150 BİMER

geliriniz uygun. bakıma muhtaç da kabul edilirseniz evde bakım aylıgı baglanacaktır:http://www.engelliler.biz/forum/evd...4442-engelli-bakima-muhtaclik-kriterleri.html

A,B,C,D bentlerinden en az birinde tam veya en az ikisinde kısmen bir başkasının bakımına ihtiyaç duyuyorsanız bakıma muhtaç sayılırsınız.

çok tşk. Ederim hanım efendi tekrar başvuru yapıp durumu size aktarıcam

Üst Alt