Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım aylığı kesilmeden önce resmi yazıyla bilgi veriyorlar mı?

elest

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
aldıgımız bakım aylıgımız olaki kesılme durumunda bıze resmı bır yazıyla maasın kesıldıgınıyazıyla haber verıyolar mı.yoksa kafalarına gore kesılıyor mu.

Bu konuda bilgisi ya da deneyimi olan var mı arkadaşlar? Maaş hesaba yatmamışsa, gidip bilgi edinince mi öğreniyorsunuz durumu, yoksa eve yazı gönderiyorlar mı?

bu konuda bılgısı olan bır arkadasımız var mı

evet haber verılmeden kesılıyormus maas.kesıldıkten bır kac ay sonra eve kagıt gelıyormus benım maası kestıler gerkcesı ogrenmek ıcın mudurluge gıttım denetım ıcın gelen adam saglam demıs.halbukı sadece 2 dakıka durdu evde hıc bır soru sormadı adımı soyadaımı sordu ve gıttı.mudurluge gore ordakı memurun maas alma kırıterı okuma yazması olmayacak elı ayagı bacagı tutmayacak konusmayacak bole adamlara verılır maas dıyor sankı cebınden verıyor ıste memur ınsıyatıne kaldıgın zaman magdur oluyorsun yuzde seksen sureklı ıylesemez raporum var dusnun artık

Maaşın sonlandırılma yazısı il müdürü tarafından onaylanır aynı yazının bir kopyası da bakıcıya gönderilir gönderim süresi bağlı olduğunuz il müdürlüğünün iş yüküne bağlı olarak değişmektedir ortalaması 15-30 gün dür

Sayın elest;
yapılan denetim işlemine itiraz hakkınız vardır il müdürlüğüne itiraz edip başks bir heyet tarafından denetlenebilirsiniz.

ıtıraz dılekcemı verdım hızlandırcaz dedıler tahmınen kac ay sonra eve gelırler bu konuda bılgısı olan var mı...

şehire göre ve iş yoğunluğuna göre değişiyor bazen ertesi gün gidiliyor bazen 1-2 ay sonra...

Üst Alt