Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı kimin adına yatıyor?

Ayaz2244

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler araştırdım da pek bisey bulamadim evde bakim aylığı bakicinin mi yoksa engellinin mi adina yatiyor veya da ikisinin de mi adina yatiyor

Evde bakım aylığı;
Evde bakım kriterlerini sağlayan engelli için günlük 8 saat öz bakım ihtiyaçlarını sağlayan bakıcıya ödenen ücrettir.

kaderimsee çekerim..
engellı adına yattı mı bakıcı deilde evdekı başka biri engellıden kartını alıp çekebilir.bakan değil başkası alıncada bakımı eden bakcılıktan vazgecıom der ebm güme gider .düzensızlık olur o yüzden bakımı eden adına hak eden bakan adına yatması kadar dogal bişide yok

Ziraat bakasinin evde bakim ayligini sorgulama icin bakiye yazip 4747 ye gonder sms sorgulamasi var dün tesadüfen onu yazdim gonderdim ama hesap bosdu ve kimseden para falan beklemiyordum hesabimda 3.366 tl para cikti daha gidip bakmadim bankadan ama atmden karttan baktirdim yoktu evde bakim ayligi anneme yatmasi lazim benim bildigim diyecem evde bakim ayligi bana niye yatti o degil peki bu para nerden geldi anlamadim bir türlü de bulamadim

Evde bakım ödemesi bakıcı adına yatar,

Diğer engelli maaşı yani 2022 kapsamında ödenen engelli maaşı engelli kimse onun adına yatar, sizin hesapta olan para engelli maaşı ödemesidir...

Engelli maaşı ayrı evde bakım ödemesi ayrı,
Ayaz2244

Üst Alt