Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı raporu alırken çalışamaz yazıldı, kamuda memurum. Bu sorun olur mu?

Tuncay0017

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Evde bakım aylığı alırken yeni rapora çalışamaz yazildi

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar raporum 2 yıllıktı bitti yenileme yaptık 2 yıllık ağır evet 88 raporum yenilemeyle 83 ağır devamlı ve sürekli oldu fakat ben kamuda engelli kadrosundayim çalışamaz ibaresi eklendi ne yapabilirim bu sorun olurmu ki olur sanırım

Son düzenleme:
hem memursun hem evde bakımmı alıyorsunuz

işci hizmetli ne fark eder maaş aynı engeliniz ne bende hizmetliyim atandım bakım aylıgımı kestiler %80 agır özürlü raporum var

size bişey olmaz atanırken hangi raporu verdiniz çalışabilirmi aldınız atandıktan sonra rapor rapor hareketlerinde bakım maaşınız zarar görür evde bakım alıp sonra atanan rapor oranınız düştüyse sıkıntı çıkabilir bakım maaşı açısından memuriyete bişey olmaz

işci kadrosumu bu son alımlar oldu baya ondamı atandınız

ikramiyelerle yıllık genel toplam yardımlar v.s aya vurdugunuzda 3500 tl oluyor

aylıgınız

Akciğer kanseri 2 yıllık olan raporum bitti haliyle yeniledim süresiz 83 verdiler 7 yıldır çalışıyorum 696 khk liyim taserondan kadroya geçen ilk kadroda engelli kadrosu na geçtim fakat şimdi çalışamaz yazıldı bugün itiraz etti m nasip daha maaşım ikramiyeler vs ile hiç aylık 3500 olmadı zaten gelir kriterine girmiyorum giremiyorum..

evde bakım aylığıyla alakası yok. bakıma muhtac hasta. evde bakım alabilir.

Üst Alt