Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığımı geri istediklerine dair yazı geldi!?

Bilgisayarınızdan resmi bu siteye yükleyin https://resmim.net/ daha sonra verdiği linklerden direkt link yazan adresi kopyalayın. Buradaki mesaj yazar iken resim ekle kısmına tıklayın, bir pecere açılacak oraya bu kopyaladığınız direkt link i yapıştırın

Şunu anladım galiba
Onaylanmış yatmış iptal edilmiş
Ankara ya 1556 lirayı yatırın makbuzu Bağlı olduğun kuruma verin

Arkadaslar evde bakim aylığını aralik 2016 dan itibaren annem kardesim adina aliyor ,hali hazirda almaya devam etmekte bu kagit nedir anlayamadim

E-devletten baktınız mı almaya devam ediyor mu Kasım 13 inde alacak mı maaş.

İlk zamanlarda hiç iptal edildi mıydı bağlandığı zaman
1556 TL mı yazıyor
Yoksa şimdiye kadar aldığın maaş mı 15 binmi yazıyor Anlaşılamadı

Bilmiyorum bende simdi bu kagida gore evde bakim ayligi kesilmismi oluyor daha once hic kesilmedi kagitda 1596.57 TL yaziyor

Kalem hanim bu konufa bir yardimci olabilirmisin lutfen

Eve gelen zarfta ne yazıyor, onu buraya yazın...
Kopyaladığın içerikte hiç bir şey gözükmüyor...

Zarfta bisey yazmiyor hocam bi muhut vat baska bisey yok

Kağıtta yazan tutarı 30 gün içerisinde iade etmen gerektiği yazıyor.

Siz yakın bir zamanda yeni bir rapor çıkarttınız mı?

Evin gelirinde bir artış olduysa kesebilirler. Siz en iyisi kaymakamlık ya da sosyal hizmetler birimine gidip danışın. Maaşı nereden bağlattıysanız oraya yani.

Yeni rapor.filan cikartmadik en son 13 ekim tarihinde evde bakim ayligi aldik gelirdede bir atis yok bizim hesaba gore geliri asmiyoruz bayram ikramiyeleri yatti ama o tarihde ogrenci burs amiyorduk onu durdurduk giri aşmadik bakalim haftaya belli olur bu durumda bu ay evde bakim ayligi yatmaz mi ?

Boyle bi bildiri daha once kimseye gelmedimi bilrn yokmu bu nedir

Bayram ikramiyeleri sorun olmuş
Hanede kaç kişi emekli maaşı alıyordu?

İkramiye aldıysanız 3/1 i geçmiştir gelir devletinde bunu istemesi gayet normal hanede kaç kişisiniz ?

Ocak haziran aylarinda memur emekli maasi 1930TL temmuzdan sonra maas 2100 TL oldu

315 TL belediyeden kentsel donusum kirasi aliniyor

900TL + 900 TL iki kez bayram ikramiyesi alindi

470 TL yuksekogretim burs alindi 7. Ayda burs durduruldu feragat edildi bu burs durdurulma belgesi dosyaya koyduruldu

Hanede 3 kisi yasiyor ( bakici maasi alan öz anne , evde bakim maasi alinan hasta oğlu , ve onun universite okuyan oglu ) yani babanne, ,baba ve oğul )

@Kalem hanım durumu gidip öğrendik halimizi yazıyım sizin fikrinize göre hareket etmek istiyorum

maaş aldıgımız ilçe sosyal hizmete gittik onlar bizi il müdürlüğüne yonlendirdiler

il mudurlugune gittik ordaki görevli önce hiç bakmayacaktı sonra rica minnet baktı etti ilçeye telefon etti durumu öğrendi dediki dosyanız ilçede onlar sizin durumunuzu incelemiş temmuz ayında gelir sınırınız aşmışsınız ama Allah tan siz dua edin maaşınız kesilmemiş denildi

bu parayı 1 ay içinde ödeyin yarın yine maaşınız yatacak dedi temmuz ayında ki gelirlerimiz 2100TL emekli maaşı 900TL ikramiye 315TL kentsel dönüşüm kirası ve 470 TL yukseköğretim burs bu burs temmuz ayında son kez alındı o tarihten sonra feragat edilerek durduruldu. görevlinin dediğine göre bazı memurlar ay ay hesap ediyor siz temmuz da geliri aştıgınız için bu ceza size gelmiş bazılarıda 12 ay geliri topluyor 12 aya böluyor geçmiyorsa problem yok dedi

bizim durum şöyle temmuzda evet geçmiş oluyoruz sınırı ama bizim yıllık butun gelirleri toplayıp 12 aya bölüp hanede 3 kişi yaşıyor boyle hesaplandıgında kişi başı 967 TL sınırı geçmiyoruz
şimdi biz bu parayı ödeyelimmi

yoksa ödemeden itiraz dilekçesimi verelim siz ne tavsiye edersiniz
maaşınız durdurulmamış devam ediyormuş

KALEM lütfen cevap teseşurler.

Geçmiş olsun maaşa devam edeceğine sevindim.
İyiki burs durdurulmuş, sebebi oymuş

Kardeş ödemek zorundasın 1556 TL
Aksi takdirde maaş devam etmez

itiraz dilekçei verdik bakalım onun sonucuna göre ödeyeceğiz yada itiraz kabul edilirse ödemeyeceğiz

Üst Alt