konu hakında bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun lar bu ay bakım aylığı yatmadığını baktım sosyal hizmetleri aradım konu hakında bil istedim verilen cevapta raporun tarihini gectiğini süylediler ve ondan dolayı kesilmiş dediler halbuki ben enson rapurumuz 3 senlik ve son yenilenmemde kendim raporu sosyal hizmetlere gütürmüştüm bana ozaman rapor değişikliğine veya yenisine gerek duyulmadığını beyan ettiler aradan 18 ay geçtikten sonra hiç haber vermeden bi telefon dahi etmeden kesmişler maaşı ve ben bugun sosyal hizmetlere aynısını süyledim bu sefer adres değişikliği bildir memişsin dediler halbuki bu konu hakında sosyal hizmetler müdürlüğü ne bizzat adres değişikliği hakındaki soruma muhtarlık değişmeden yani aynımahhalede fark etmediğini beyan etmişti bugün aldığım cevapta ilgimi çeken bişey aynen aktarıyom.(bakım aylığımız bağlanırken bizim tarafımızdan bir süzleşme imzaladığımızı ve bu tür sorumluluk ların bize ayıt olduğunu süylediler arkadaşlar bu konuda bilsi olan arkadaşlar lüt fen yazsın lar birde adres veya rapor konuların aylık kesme sebebimi tşklr...