Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığımızı bu ay raporda eksiklik var diye vermediler..?

umut 444

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bülent bey bizim evde bakım parası her ayın 21 nde yatiyordu nedense bu ay daha maaş alamadık bize bir evrak geldi raporda noksanlık var diye ben hastaneye gitim evrağı iki hafta sonra alacağımı söylediler iki hafta sonra tekrar gitim evraklarımı almaya biz istenilen yere günderdik dediler
.kaymakam beni çağırdı evrak için kaymakamada evrak gitmemiş peki bunu nasıl öğreneceğiz evrağın kime gitiğini bilmiyorum lütfen yardım

Evde bakım hizmeti ile kaymakamlığın hiç bir ilgisi yok ki. Evde bakım hizmeti ile sosyal hizmetler müdürlüğü ilgilenir...
Aldığınız -ve kesilen- maaş evde bakım maaşı mı yoksa 2022 maaşı mı?

konu

bülentbey inaki sizin gibi deyerli yüneticimiz olduğu için gurur duyuyoruz allah razi olsun bülent bey ocak ayı evde bakım maaşı daha alamadık gelen evraktan sonra alamadık eksik evrakları günderdim henüz cevap yok

Bülent abi evde bakım maası ile kaymakamlıgın bi ilgisi var abi benim dosya kaymakamlıktan shçek na gidiyor kaymakamlıgın onayladıgı yerler var heralde abi benimkide baglanmadı kaymakamlık imzayı eksik atmıs tekrar yolladılar dosyamı suan kaymakamlıkta dosyam arkadasın sorununu tam anlayamadım ama.

saygı deyerli bülent hepinize hayırlı kandiler bülent bey ilk aldığımız raporda ağır özürlü evet yazmıştı ayni hastane tekrar bizden tek sayfa halinde raporu istediler bu seferki raporda ağır özürlü hayır yazmış bir sorun olurmu bülent bey

"Ağır özürlü ibaresi mutlaka "evet" olmalı. Aksi halde aylık bağlanması mümkün değil.

bülent bey evde bakım için raporda ağır özürlü evet yazmıştı 2022 maaşı için istenen raporda ağır özürlü hayır diyor bu yazılan eksiklik ilk maaşa etki edermi

O ibarenin 2022 için bir önemi yok. Ben evde bakım aylığı için söyledim.

cenabi allah sizden razi olsun ne mutluki sizin gibi deyerli yüneticimiz olduğu için gururluyuz evde bakım için evraklar hepsi tamam sadece 2022 için raporda ağır özürlü hayır yazmış olsun evde bakıma birşey olmasın 2022 vermeselerde olur

bülent bey evde bakım her ay alıyorum 2022 rapordaki evde bakımı etkilermi

Hayır, etkilemez. Yani teorik olarak tabii ki bakıma muhtaçlık durumu ortadan kalkarsa shçek hizmeti sonlandırabilir, ama sizin durumunuzda bir değişiklik olmadığı için shçek'nun yeniden değerlendirme yapması anlamsız olur.
Dediğim gibi, bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum

cenabi allah sizden razi olsun konuyu aydınlatığınız için allaha emanet olun tekrar hayırlı kandiler

Üst Alt