Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığına esas kullanılacak raporumu 2 ay önce yenileyebilir miyim?

Servetvan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Mrb 27.03 2019 da evde bakım icin aldığım raporum bitiyor bende 25.01.2019 a sağlık kuruluna randevu aldım eski raporum 1 yıllık ti ve süresinin bitmesine daha 2 ay var şimdiden başvuru yapmamın zararı varmıdır ve eski raporumdan bahsedeyimmi bu raporu yenilerken aynı anda ehliyeti değiştirmek içind e basvurayimmi biraz karışık oldu yol gösterirseniz sevinirim not 16 ay önce yüksekten düşme sonucu parapleji deynekle afo ile dolaşıyor araba da kullanıyorum daha ehliyet değişmedim

Servetvan
günü gelmeden yanı rapor almakla en güzelını yaparsınız.yeni alacagınız rapor %50 den az olamz ve ağır engellı evet işaretli olursa maaş aynen devam eder ama ağır engellı olmazsa raporun yüzdesi kaç olursa olsun bı anlam ıfade etmez maaşınız kesılır buna çok dıkkat edın.rapor almaya gederkene yanınızda eskı raporları varsa tahlıl sonuclarınıada götürün çok faydasını göreceksınız muayene olurkene drye verın

Üst Alt