Merhabalar bu günlerde ülkemizin ve dünyanın derdi covid-19 bütün vefat edenlere Allah rahmet ailelerine sabır, hastalarımıza Allah'tan şifalar dilerim. Başımız sağolsun. Bazı şeyler tam yapılmaya karar verilirken bu sıkıntı çıkması haktan mağrum kalmak durumunda kalınıyor. Ben Annemin mahkeme karıyla vasisiyim annem 1950 doğumlu kronik rahatsızlıkları var (böbrek yetmezliği, lösemi tanısı, safra kesesi ameliyatı, hiper tansiyon, işitme kaybı, diş kaybı, kas güçsüzlüğü, rahim ameliyatı, kansızlık anemi, göz katarak ameliyatı, iç hastalıkları, şeker hastalığı tanısı ve ruh ve sinir hastalığı ankisiyet hastalığı) Bu hastalıklara rağmen 2017 yılında hakem heyeti kararlı %79 engelli raporu verildi ancak 1.rapor%55 - 2.rapor%77 - 3.rapor%79 2.rapora itirazımız AĞIR ENGELLİ (hayır) verildi. 3.rapor için şuan tek çare *mahkeme kararı ile tekrar kontrole girmek gerekiyor şuan dilekçe hazırlığı yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı örnek dilekçe verebilir misiniz? Bu konulara hakim olanlardan bilgiler talep ediyorum öncelikle Kalem ablamdan ve sitede değerli abilerimden ablalarımdan. Şimdiden teşekkürler.