Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığında artış olur mu?

Esma098

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Son dakika haberlerine göre en düşük emekli maaşları 7.500 olacağı açıklandı.Engelli evde bakım maaşlarında da artış düzenleme olur mu?

evde bakım maaşına zam?

kamu işçisine oranlar vs açıklandı evde bakım 5500'ü geçecek deniyor bir bilgisi olan var mı

Emekli maaşına yakındı şimdi yarısı oldu ciddi bir artış olmalı en düşük emekli maaşına eşitlenmeli

Memura yapılan zam belli

Memura yapılan zam neticesinde en düşük memur maaşı 22bin tl oldu şimdi evde bakım ödemesi ne kadar oldu ? Bu konuda bilgi sahibi bir arkadaş bizi aydınlatabilir mi ?

Memur ne zam alırsa bizde onu alacağız minimum %45 civarında olacak gibi çünkü en düşük memur maaşı kamu işçisi seviyesine çıkarılacak 15 bin TL yani bunun üzerine gelecek temmuz zammıyla en düşük memur maaşı 22 bin TL olacak buda %45 civarı zam demek yani otomatik olarak bizim evde bakım maaşı da 2 bin TL civarında artacak extra bir zam vermezlerse durum bu.

10 bin maaş olsada zerre kadar sinir oluyorum. Evde bakım aylığı haketmek için asgari ücret 3 / 2 hesaplanarak yapılması çok adaletsiz bir durum..
Babamla beraber yaşıyoruz evde sadece 2.kişiyiz babam emekli benimde nerdeyse 1 yıl olacak emekli oldum. Evimize giren net gelir aylık 15000 bin tl. %97 ağır engelli süresiz raporum rağmen geliri yüksek gördükleri için hak etmiyorum...24 saat evde yaşayan bir insan olarak babası tarafından bakımı sağlanan bir engelli olarak suç kimde hakim bey suç kimde???

deasn12
benim de 2022 maaşım kesildi neymiş evde yalnız yaşamam gerekiyormuş en son aldığım raporla babam baktığı için ebm alıyor benim raporu doktor yanlış işaretlemiş bu ortaya çıktı

isterse %200 zam gelsin. Asıl önemli olan ve mağdur olunan gelir kişi başı asgari ücretin 3 / 2 kuralı.. bir çok engelli mağdur bu durumdan zaten. Düşünün bak evde 2 kişiyiz babam ve ben %97 ağır engelli olarak raporum verildi. Evde bakım aylığı alamıyorum. Sebeb babam ve benim emekli olup evimize toplam 15 bin tl girmesi...

Evde bakım aylığı gelir kişi başı 5666

5666 x 2 kişi = 11.332

15.000 - 11.332 = 3668 fark 😑😑

Beni ilgilendirmez senin alıp alamadığım ben paylaştım isterse hiç vermesinler sana daha makbule.gecer bak Mak adam gibi yaz olumu

Üst Alt