Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığında müracaatdan 2,5 ay sonra maaş yatar mı?

binel3

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın arkadaşlar ben 14.12.2011 tarihinde evraklarımı shçk teslim ettim bana her ayın 20 sinde bankamatiğimi kontrol etmemi istediler takriben ocak 2012 veya şubat 2012 de yatar dediler ancakocak ayı 20.01.2012 de kontrol ettim yatmamış 2 gün sonra shçk gittim yatmadığını söyledim yapılan incelemede ise şubat ta alabileceğimizi söylediler şimdi adana her ayın 17 ve 20 tarihleri arasında yatıyor benim müracat tarihimdende 2.5 ay geçmiş olacak bu ay maaş yatarmı acaba teşekkürler.

Adanalı hemşerim itimata bin git o shçek e kapıdan girince sağdaki ilk oda oraya anlat derdini muhakkak bir yanlışlık vardır

yatar mı ne demek,söylediğinize göre şimdiye kadar yatmaması hata zaten.

devlet dairesine gittiğinizde en yetkili kişilerle görüşmeye çalışın, önünüze çıkan ilk memurun sözüyle hareket etmeyin,söylendiği halde bu zaman kadar neden yatırılmadığını sorgulayın,lütfen.

Üst Alt