Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığında süresi dolan heyet raporu?

Of70151

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Evde bakım aylığı alıyorken nisan ayında heyet rapor sürem doldu fakat bu covid sürecinden dolayı bakanlık rapor sürelerinin uzatıldığını söylemesine rağmen raporunuzu yenileyin deniliyor.. heyetten randevu alıp gittim raporlar verilmiyor deniliyor.. süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba

Heyet raporu verilmeye başladı raporu yenilemeniz gerek

Benimde raporumun suresi doldu ayin 23 ne gun aldim yenilemek icin

Eğitim araştırma hastanesine gittim daha yenilenmiyor diyor.. çalışma bakanlığının da son duyurusu ikinci bi duyuruya kadar uzatıldı şeklinde

Of70151

Geçen hafta oğlum için rapor çıkarttık eğitim araştırma hastanesinden.
Ama ilk başvuruydu yani yenileme değildi yanlış yönlendirmek istemem ama şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki Sağlık kurulları çalışmaya rapor vermeye başladı.

selam arkadaşlar ben ablam için ilk defa rapor aldım ve eylül ün 12 sinde bitiyor yenileme yapmam için ne zaman randevu almam lazım ki Eylül ayında yeni raporu vermiş olayım ve nasıl bir yol izlemem lazım raporu yenileme için şimdiden teşekkür ederim bilgilendiren arkadaşlara

edo24
şimdiden başvurup raporunu günü gelmeden alman en güzeli olur.ortalık karısık ne olacagı bellı değil yenı ev hapsı dışarı çıkma yasakları başlayabılır bayramdan sonra o yüzden yarındna tezi yok rapor yenılemeye bakın

-mka

teşekkür ederim cevabınız için yarın arayıp randevu almaya çalışırım inşallah sorun olmadan yenileyebiliriz..aradım ağustos un 6 sına randevu veriyor çok erken olduğu için almadım ağustos ortasında alıp Eylül ayında içeri vermem lazım erken alırsam bu sorun olur mu

Moderatör tarafında düzenlendi:
edo24
randevuyu agustos 6 sıa aldınsa çok ii ama almadım deyıksınız bence almalıydınız yenıden arayıp alabılırsenız alın derım. erken alman problem olmaz keşke raporu agustos bıtmeden alıp gününden önce verebilseniz

-mka
182 den randevu almak için aradım bana 6 ağustos a sağlık kurulu raporu için randevu oluşturmak istedi ama benim raporum Eylül ayının 12 sinde bitiyor çok erken raporu alırsam bu sefer zamanlama tutmuyor bana 15 günde bir yenileniyor randevu alma tarihi dedi bayan hastane ise salı ve perşembe günleri kurul var dedi bayramdan sonra tekrar randevu alacağım raporu ilk defa yenileme yapacağımız için yol yordam bilmediğim için tedirgin oldum size ilginiz için teşekkür ederim sağolasın

@edo24
raporu 1 ay erken vermenın zararı olmaz.randevuyu şimdıden alın demem.işlemlerın uzun sürme durumu olabilir yogunluk olabılır ondandı.yoksa yenıleme oldugu için aynı gün yada 1 hafta içinde raporu almanz mümkün olabilir.giderken şuankı eskı raporları da göturmenzın faydası olur

-mka

çok çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için inşallah bu süreci sıkıntısız atlatırım rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah size de saygılar sunarım Allah razı olsun sizden

selam arkadaşlar arkadaşın dediğini yapmadım şimdi randevu tarihleri hep dolu sorum şu raporu aldığım hastane harici başka hastaneden raporu yeniletebilirmiyim öyle olursa geçerli sayılırmı rapor örneğin benim ilk raporu aldığım hastane İstanbul Tuzla Devlet Hastanesi Taşocakları Semt polikliniği ama 182 sağlık kurulu hep dolu diyor 15 günlük içinde nasıl bir yol izlemem lazım

Üst Alt