Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığını öğrenmek için ne yapmam lazım?

arkadaşım sosyal hizmetlere başvurdunmu başvurduysan kabul edldiyse sana zıraat bankasından hesap açtırırlar hesabından sorgulayabilirsin

arkadaşın dediği gibi evde bakım aylığı için başvurduysan, eve heyet gelip incelemesini yaptıysa ve evde bakım aylığının baglanıp baglanmadıgını öğrenmek istiyorsan aile ve sosyal sigortalar il müdürlüğünü arayıp öğrenebilirsin.

eger başvuru yapıp heyet bekliorsan ve heyetin ne zaman gelip gelmeyeceğini merak ediorsan ve magdur durumda isen yine işlemlerin hızlandırılması için aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünü arayabilirsin.

internetten sorgulaman ve başka şekilde bilgi alman maalesef evde bakım aylığı için mümkün değil.

eger evde bakım aylıkları da vakıf bütünleşik sisteme geçer ve vakıf takip etmeye başlarsa artık telefon aracılıgıyla (ALO 144) da öğrenebilirsiniz ilerde.
değişiklik oldugu zaman güncel bilgi veririz.

1 konusu olan bakım maaşla ilgili önce 2022 çıkardık babama sonra bakım maaşı için başvurduk tam 3 kez olmadı çıkmaz uygun degil dedi başka yöntemle gelin demek istedi bana
sonra babam sol ayagı ile sol bacagı ile felç geçirnce heyete gittik rapor agır özürlü ibaresi var bide bakım hizmetlerinden yararlanabilir yazıyor raporda ikisede mevcut
ama eve toplam olarak 3 önce sonrada 1 geldi 4 oldu sonunda çıktı .BUDA ÇIKMASAYDI NE YAPABİLİRDİK MESELA POLİTİKALAR BAKANLIGI ŞİKEYET EDERMİYDİK YOKSA HIDIR MI OLACAZ

2.konu ise mesela ben aklım dengim yerinde olmassa varisi olan annem yada babam yada kardeşlerim benim 2022 maaşını alabilir mi

1. Orhan evde bakım aylığı baglandı. baglanmasaydı o zaman cevaplardım. şimdi olmayan sorun uzerinde yazmaya gerek yok.
2. vasin 2022 aylığını çekebilir,evet.

Üst Alt