Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığının eksik alınmasının sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım?

Sabahat Ç.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bağlandığı günden beri ki iki sene oldu kırk-elli TL.eksik aliyorum..hesaba yatan bakiyeyi banka mi keser her ay böyle?

Çok teşekkür ederim Melek hanım...Hesap kesim ücreti uç ayda 30 tl kesilir demisti memur iki sene once!otomatik odeme talimatı vermezsek.Bir iki faturaya otomatik odeme talimatı vermek zorunda mi bu insanlar?Benim uç ayda da değil almam gereken miktarı hiçbir ay tam almadim..Allah bin bereket versin dedim hakkımı aramadim..ki ihtiyaç sahibi aileyiz..En son ornegin 888 TL.yerine ornegin 830 aldım.İlk aylıktan beri en az 40 TL eksik aslında ayda 50 çok üzgünüm. Hakkımı aramamda gerektiğini forumlara girince anladım.Tesekkur ederim tekrar.

bu ay 830 tl aldıysanız eksiklik yok.
ocak ayında aralık ayının evde bakım ücreti ödendi. 830 Tl. bunda eksiklik yok.
Ocak ayı evde bakım ücreti ise biliyorsunuz 888,17 TL. ocak ayının bakım ücretini de şubat ayında alacaksınız.
evde bakım aylıkları peşin ödenmiyor. hep 1 aylık bakım hizmetinin ücreti sonraki ay yatırılıyor.

Tekrar tesekkur ederim.. evde bakım aylıklarinin ne kadar oldugunu,zamları arastirdigimda belirtilen rakam ile benim aldiklarim aynı olmadı diye üye olup yardım almaya çalıştım..ornegin 790 sa sitenizde belirtilen o yılki ve ya o ayki 750 gordum hesap bakiyemde..aramadım 40 TL.yı.Hayırlısı olsun bir mail yazdım bankaya..

bankaya mail atmanız iyi olmuş. bu ay için eksik yatmamış ama ondan önceki kesintilerin elbette peşine düşmelisiniz. bu açıdan işin takipçisi olun.

Melek Hanim'cım ilginize tekrar çok teşekkür ederim...Birde anlamadığım bir konu var.AGİ!Evde bakım aylıklari na AGİ uygulanıyor mu?Yanı dusurecek miyiz bu AGİ yı evde bakım aylığından öyle mi hesaplanıyor?888 ornegin bu ay elimize geçecek olan mi?Hep eksik aldık bankadan demiştim ya ondan soruyorum.Teşekkür ederim şimdiden.İyi günler.

evde bakım aylıkları asgari ücrete göre belirlenmiyor. gösterge sayısı ve memur katsayısının çarpımına göre belirleniyor. AGİ ile evde bakım aylık miktarlarının alakası bile yok.
ŞUbat'ta Ocak ayının evde bakım aylıklarını alacaksınız. miktarı da tam olarak 888,17 TL
kesinti diye bir şey olamaz.

Üst Alt