Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığının reddedilme gerekçesini söylemiyorlar?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler

bakım maaşı için başvuru yaptık eve heyet geldi aradan 4 ay geçti başvuru reddedildi
oysa eve gelen heyet bizden 3 tane rapor aldı askerlik raporumu ruhsağlığı raporu devlet hastanesi raporu devlet hastanesinden aldığım rapor yüzde 90 ağır engelli sonra bizden en yakın ziraat bankasından hesap numarası açmamızı istedi maaş bodrosu istedi
onları aldık 1 gün sonra teslim ettik

annem dedemin maaşını alıyor 270 tl diğerini nenem alıyor maaş bodrosunu sgk dan istediler kağıtta 270 tl yazdığını gördüler bende 3 aylık maaş alıyorum 1310 lira evde annem le ben yaşıyorum bizim aylık gelirimiz toplam 705 tl kişi başı 350tl düşüyor.
itiraz ettik neyden dolayı reddeldi diye 3 ay oldu oldu cevap vermediler

ADANA DA YAŞIYORUZ BİZ 2 NCİ HEYET BİR TÜRLÜ GELMEDİ

Ben EPİLEPSİ HASTASIYIM yüzde 90 lık raporum var ağır engelliyim rapor ömür boyu geçerli, yazısı var hastalığım kronik süreğen eve gelen ilk heyet işleriniz tamam dedi 2 ay sonra maaşınızı bankadan çekebilirsiniz dedi ama 5 ay oldu red etmişiler red şeyini söylemiyorlar cevabınızı bekliyorom....

red edildiğine dair eve bir yazı gelmiş olması gerekirdi, geldiyse buraya yazın belki yardımcı olabilir.

Red kağıdını göndermediler daha biz bakım yerini arayıp ordan öğrendik 2 ay önce size kağıt gönderecez dediler daha göndermediler .

evde bakım maaşı

iyi günler 5ay önce bakım maaşı için müracaat ettik 1 ay sonra heyet geldi herşeye baktılar yazdılar çizdiler bizden hesap numarası istediler hesap numarası açtık 1 gün sonra teslim ettik aradan 3 ay geçti red etmişler red sebebi ise karar verememişler başka heyet baksın sonra itiraz ettik 1 ay sonra 2nci heyet geldi beni gördüler ilaçlarımı gördüler yazdılar çizdiler sonra gittiler hesap numarası dosyanın içindeydi benim raporum yüzde 90 ağır engelli ben adanadan yazıyorum maaş ne zaman bağlanır sonuç olumlu olur yoksa olumsuzmu herşeyi yazdılar hesap mumarası dosyada

Üst Alt