Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylıkıları birer birer kesiliyor. Neden?

ben boyle bır şey duymadım da,
mardınde yüzlerce kişi demışsınız orda, bu kadar bir nüfüs varmı bunu alan?
büyük şehırlerde bu kadar kişi ancak oluyorda.

%70 altı raporu olan engelliler ağır özürlü kapsamına giriyormu?girmiyorsa bu aylıkların kesilmesi yada hiç bağlanmaması normal değilmi?

Son verilen kararlarda engellilik derecesinin önemi kalmadı.Raporda Bakıma muhtaç ibaresi varsa,rapor yeterli bulunmakta.Ziraat Bankası memuru buna karar veremez.Karar verecek olan merci Devletin yetkili organları.Çıkan dedikodulara inanmayın.

vermiş olduğum yanlış bilgiden dolayı kendi adıma herkesten özür dilerim!

yaptığım araştırmalara göre yaklaşık olarak mardin ve ilçelerinde 70 -80 kişinin aylıkları kesildiği doğrudur.
ama nedeni rapor oranı değilmiş yetkili mercilerin yapmış olduğu araştırmaya göre bir kaç doktorun densizliğinden dolayı bunca engelli arkadaşların mağdur olmasına neden olup aylıkları kesilmiş bulunmaktadır,
yani doktorların torpil sonucu önüne gelene rapor vermesi nedeniyle oluşan bir durum gibi görünüyor,
pek çok kişiden yeniden rapor istenmiş...

Bu aylığı haketmediği halde almaya çalışanların suistimalleri yüzünden hakeden engelli arkadaşlarda mağdur oluyor,yazıklar olsun diyorum.

Üst Alt