Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylıklarını kesmek için bahane arıyorlar!?

gökhan46

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
evde bakım maaşları kesilmek için uğraşılıyor belli sınır koymuşlar 1219tl bir kuruş geçse keseriz diyorlar sosyal hizmetlerden geldiler keseceklermiş benim aklıma emeklilere verecekleri ikramiyeler geldi bizden alıp onlara verecekler bu konuyu Cimere yazsak toplu bi şekilde sınırı kaldırmazlarmı daha önce ötv indirimini kaldıracaklardı sınırlayacaklardı tepki çok alındı herkes Cimere yazdı vaz geçtiler öyle bişey yapılamazmı

benim aklıma emeklilere verecekleri ikramiyeler geldi bizden alıp onlara verecekler
gelir sınırı hep vardı.emeklılere ikramıye ile alakası yok.sınırı geçene vermıolar verirken geçenınkınıde kesiolar.sınırlamanın kalkması ii olur nasılsa artık kolay kolay rapor vermiolar

Aman sınırlama kalkmasın -mka
Memet Ali Erbil de bağlanır o halde

Zorro
:) tmm zorro kalkmasın ama biraz daha yüksek tutulsun .artık öyle bol keseden rapor vermıolar sıkı tutuolar kaldı kı rapor olsa bile sadece bavuruya yetıo gelen heyet evde inceleme edıo ikna olmazsa ıstedıgn kadar rapor olsun anlamı olmuo

Zorro;Neden bağlanmasın o insan değil mi? İbrahim tatlıses bile alıyor engelli aylığı alıyor malüliyet aylığı

Avrupada sınır yok
Bide bayram öncesi gelmeleri ve ne tesadüf dürki emeklilere bin lira para verecekler

gökhan46
bayram öncesı gelmesı nıye rahatsız edıyor önemlı olan ne kadar erken gelırlerse o kadar iyi yeteki gelsinler.emeklılerede ikramıyeler geçen yıldan beri ve tatlısesin aldıgı ne 2022 ne de ebm dir normal prım yatırken vuruldu ondn dolayı malülen emeklıdır o farklı bişi

mka
Beni rahatsız eden bişey yokta sana noluyor Engelli düşmanımısın sen

gökhan46
Gönül isterdi ki Avrupadaki gibi olsun. İmkanlar ölçüsünde, belirlenen kriterler dahilinde yapılıyor bu iş. Yasal olduğu sürece herkes verilen imkanlardan faydalanabilir. İster Tatlıses ister başkası. Emekli ikramiyelerine gelince, keske daha fazla verseler. Bir gün hepimiz emekli olacağız. Burada engelli düşmanı yok, ya engelli var ya engelli yakını. Herkes yardımcı olmaya çalışır burda.
Gelir kriterlerine uyduğunuz halde sorun çıkarılıyorsa hakkınızı arayın, uymuyorsanız kimse sizin için birşey yapamaz.

Evde bakım maaşı belli sartlar dogrultusunda bağlanıyor ( rapor engelinin durumu gelir) ebm her yıl kişi başı gelir değişiyor emekli ikramiyesiyle bi alakası yok.

gökhan46
benim mesajımdan bunu anladıysan ne dıyeyım sana.başvuru sonucu eve gelıolar ve bende bayram öncesı gelmesınde ne sakınca var demısm mıllet gelemdı dıye ısyan ederken sen nıye bayramda geldıler dıe sıtem edıksın sıtem sebebını sordum.emeklılere verıle nıkramıyede normal presedür bunda kızacak bişi yok engellı düşmanıdeilim

Ben sadece soru sordum gelir sınırı iptal olsa yada esneklik olamazmı birlik olsak toplu yazı yazsak dedim
Evet avrupada hiç bi sınır yok adamlar engelliye hastaya sahip çıkıyor geçen yıl ingilterede yaşayan bi engelli arkadaşla konuştum oranın devleti ev vermiş araba vermiş işede yerleştirmiş 4500 euro da maaş alıyormuş
Emekliler tabiki ikramiye alsın daha çok alsın
Benim lafım devlete 1219 la 1 ay yetkililer geçinde görelim
HERKESE İYİ BAYRAMLAR

gökhan46
sordugn soruda nıye bayram öncesı geldıler ve emeklılere ıkramıye olarak mı vereceklerdı ona görede ben cevap verdım.o soruların olmayıp.1219 lıralık sınırın az oldugunu hatta hiç sınır olmasaın deseydın daha farklı olurdu neyse sana katıldıgm nokta gelır sınırının olması.bencede kaldırlsın.birinın ailesınde heç kimse çalışmıo çalışacak durumda oldugu halde iş falan begenmıo,diğerinin ailesındede mıllet harıl harıl çalışıo,çalışmayan alırken çalışanın ailesi alamıo buda adaletsizlik çalışmak suçmu.bunu gören ben nıye calışayım demez mı?

Evde bakım aylığı kesiliyor

Yeni yasaya göre engelli raporlarında tam bağımlı yazmıyorsa iptal oluyor ve evde bakım aylığı alıyorsanız oda iptal bugün kapımıza gelen görevli raporunuz geçersizdir kısmi bağımlı yazıyor dedi
%76 raporum vardı artık yok ben şimdi engelli değilmiyim!!

yeni rapormu cıkardın ?

Devlet hastanesini aradım yeni rapor çıkartmamız çok zormuş yinede bi şansınızı deneyin dedi 2 hafta sonraya randevu verdi
2019 da ankaraya rapor veren kurumları çağırmışlar yeni raporu yatalak olmadığı sürece vermeyin demişler bugün sosyal hizmetlerde bi arkadaşla konuştum evet doğru ankarada toplantı yaptılar dedi

gökhan46

Aynı şekilde benim de kesildi rapor için randevu arıyoruz şuan o da yok. Suriyeliler yatalak olduğu için paralar onlara gidiyor. 2023'e az kaldı o güne kadar ölmeyeceğim Allah izin verirse

mehmet.A
Eyvallah kardeşim 2023 kurtuluşumuz olacak
Halkına zulum et arapları kolla adamlar her yerde öncelikli bizden kıymetliler arkadaş

Üst Alt