Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım bağlanma aşamasında gelen heyetin evde kimseyi bulamaması sorunu..?

akaale

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Slm bende bakım aylığı için başvurdum. formu doldurdum eve heyet gelicek inceleme yapacak dediler. ben evde yokken üç defa farklı tarihlerde eve heyet geldi. ve en songelen heyetten on gün sonra da bana zarf geldi zarfta aynen şu yazıyordu evinize üç defa gelmemize rağmen evde bulunamadığınızdan dolayı dosyanız işlemden kaldırılmıştır yazıyor. sizden istediğim şey tekrar dosyayı işleme nasıl alırlar. cevapınızı bekliyorum.

yapa bileceginiz bir müddet sonra tekrar baş vurmak sıfırdan evde kimse yoksa hastayı yerinde fiziki koşulları ve heyetle gelen doktorun olurundan sonra onay veri yorlar malesef baş vurudan sonra eve mahkumsunuz heyet gelene kadar malesef bana aynısı oldu 2 aya yakın evden cıkamadım tekrar gelirler diye daha önce gelen heyet evde bulamamıştı oyüzden işlem yapamıyorlar ikin ci gelişlerinde işlem onaylandı

iyi geceler uğurbey yardımcı olduğun için size teşekkürümü sunuyorum. sana bu konuda bahsetcem heyet 3 kere farklı tarihlerde geldi beni evde bulamadı. bana mektup yolladılar 3 kere gelmemize rağmen dosyanız işlemden kaldırılmıştır. sana kaç kere geldiler 3 hakkında doldumu
yani tekrar mı başvurmam gerekiyor bu konuda ne zaman tekrar başvurmam gerekiyor. bana doğru yol gösterbilirmisiniz rica ederim.

saçma sistem hiçmi cep vs almadılar gelinek şu gün flan deniyor o zaman sarfında beklenilecek mecbur..

malesef randevulu gelinmiyor ben iptal olunmadan 3 te yakaladım bulundugunuz ilin shceke tlf la bilgi alabilirsiniz daha detaylı

Üst Alt