Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım başvurumu tamamladım ama maaşım yatmamış..?

tulayoz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mayıs ayının 26 günün de gereken evrakları teslim ettim. Gelecek aydan itibaren hesabınızı kontrol denildi hesabı kontrol ettiğimde hesapta herhangi bir ücret görünmüyor.

Bu iptal olduğunu anlamına mı gelir yoksa temmuz ayından itibaren mi yatmaya başlayacak.

Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bulunduğumuz il ADANA

Evde bakım taahhüt sözleşmesi ise evet imzaladım. 15,05,2015 tarihli olarak.

Bu gün yarın yatar. Ancak durumumuz kötü olduğu için net bir bilgi istiyorum. Çünkü eğer aksama yaşanırsa durum cidden bizim için vahim olur.

mayıs ayında imzalanmış haziran ayı yatması lazımdı niye böyle olmuş acaba kurum mudurünün imzası bekleniyor olabilir il müdürlüğünü ara evde bakım komisyonuna bağlan net bilgi alırsın bilgi alınca burdan paylaşa bilirsin yardımcı olmak için. mayıs ayının 15 sözleşme imzaladın 26 sında evrakları tamamladım demişsin ilk başvurunmu daha önce alıyormuydun evde bakımı yoksa ilk başvuru mu

Ablam evlenene kadar ablam alıyordu. Ablam evlendiği için bu arada kesintiye uğradı. Sonrasında tekrar yenilenmesi için baş vurduk. Muhtemelen mayısın ilk haftası idi. Sonra randevu verildiğinde 19 mayısa geldiği için evrakları 26 mayısta teslim ettim. Öncesinde gelip kontrol ettiler. Sonrada evrakları teslim etmiş oldum. Sözleşme 15,05,2015 tarihli ve kontrol de aynı gün içinde oldu bana tamamlamam için evrak verildi bende 26 mayısta randevu için gittiğimde teslim ettim.
Bu duruma göre tekrar kontrol için gelecekler mi ? Tekrar kontrolden mi sonra evde bakımdan faydalanabiliyoruz ? 26 Mayısta teslim ettiğim için temmuz ayına sarkmış olabilir mi ?

sanırım yanlışlık olmalı çünkü sözleşme enson imzalanıyor yani maaş almaya hakka kazanırsanz ama siz önce imzaladım diyorsunuz acaba sizin imzaladığınız belge tahkikat belgesi olabilirmi siz yarın komisyonu arayın yınede net bilgiiçin

Burada Tam olarak ne tür bir evrağa imza attığımı yazayım.

Evde bakım taahhüt sözleşmesi.
Özürlü/yaşlı..... nin evde bakım hizmeti görevi 15,05,2015 tarih ve...... sayılı olur ile şahsınıza verilmesi uygun görülmüştür.

Bu nedenle hizmetin yürütülmesi süresince.
1 Özürlüye / yaşlıya verilen bakım hizmeti 3. bir şahsa devredilemez.
2 Bireysel bakım planına uygun hizmet vermeyi kabul eder.
3 özürlü / yaşlı ve bakıcı/bakmakla yükümlü bireylerin ekonomik ( gelir menkul ve gayrimenkuller v.b.) durumlarında ki değişlileri en geç 30 gün içerisinde .... müdürlüğüne bildirir.
4 Özürlünün / yaşlının ikameti değişmesi durumunda en geç 15 gün içerisinde ..... müdürlüğüne bildirir.
5 Özürlünün / yaşlının ve bakıcının evlenme boşanma ve ölümü halinde durum en geç 15 gün içerisinde ...... müdürlüğüne bildirir.
6 Özürlünün / yaşlının ağır özürlülük durumunun ortadan kalkması halinde durum en geç 15 gün içerisinde ........... müdürlüğüne bildirir.

Yukarıda belirtilen hususların ve beyanın yalan yada yanlış olması durumunda devlet tarafından yapılan bütün ödeme / giderlerin tarafımdan ödeneceğini, banka hesabıma bu amaçla yatırılmış olan paranın gerekirse bloke edilmesini veya geri alınmasını şimdiden kabul ederim.

Taahhüt eden....
Yakınlık derecesi ....
İmza / tarih

Sözleşme aynen bu şekildedir.

Allah aşkına. Burada sağlıklı bir bilgi verecek kimse yok mu ? Aynı soru fakat her defasında farklı yanıtlar alıyorum.

Üst Alt