Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım başvurumuz olumsuz değerlendirilmişken şimdi yeniden gel dediler..?

ozzy

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
4
bir süre önce evde bakım aylığına başvurmuştık. Heyet geldi inceleme yaptı, olumsuz bulundu. bugün ise çarşamba günü için gelmemizi söylediler.

bu ne anlama geliyor acaba.....

yılbaşı sürprizi olamaz mı???

yada ak sakallı dede rüyalarına girmiştir.şaka bi yana da gidip bi bak neresi çağırıyorsa. inşallah hayırlısı olur.

Reddedildikten sonra bir itiraz söz konusu olmuş muydu? O itiraza istinaden yeniden değerlendirilmiş olabilir.
Valla, ben olumlu bir şey olmasa çağırılmazdınız diye düşünüyorum :)

Valla ne olduğunu anlamadım ak sakallı dedemi..; yılbaşı sürprizi mi?.....itiraz falan da olmadı ama sonunda oldu bugün eşim gitti ve banka hesabı açtırmasını istediler.
Bu aşamadan sonra ilk maaş ne zaman yatıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim (Bursa için).

Hayırlı olsun. Size bankada hesap açılması isteminden sonra en geç 4 ay içerisinde evde bakım ücreti banka hesabına yatırılacaktır.

Teşekkür ederim arkadaşım.bir sorum daha olacak bilginiz varsa eğer;acaba bunda da SSK'daki gibi toplu ödeme oluyormu...?

toplu ödeme sadece engelli aylığı bağlanıldığında oluyor.anne bakım hizmeti adı altında başvurularda möaaşın onaylandığı tarihten itibaren diye biliyorum...

Üst Alt