Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım başvurumuza hesap açmamı istedikten sonra red cevabı geldi. Ne yapmalıyız?

destann

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben annem için başvuru yaptm evraklarımı hazırlıyıp tteslim ettim eve heyet geldi inceleme yaptılar kişi başına düşen geliri hesapladılar ve benim bankaya hesap açmamı istediler aradan 2 ay geçti ara ara gidip baktm fakat para yatmadı henüz merak edip sosyal il müdürlüğüne sordm ekonomik nedenden dolayı red cevabı geldiğini söylediler benm anlamadğm eve gelen heyet zatn bütün kontrolü ve hesaplamalrı yapıyo ve bankaya hesp aç diyor nasıl oluyoda red kararı geliyo yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba, benim bu konularda pek bilgim yok ama belirtmediğiniz (bildirmediğiniz) mal veya geliriniz varsa sorun çıkmış olabilir.

bildirmediğimiz hiç bişi yok dediğim gibi heyet bütün kontrolünü yaptı zaten ve bankaya hesap aç 2 ay içerisinde yatar dediler anlamadığım nokta nasıl red cevabı geliyo bunun üzerine

red yayzısında ne yazıyor tam olarak? red yazısı size ulaşmışsa lütfen orada yazanları buraya kopyalar mısınız?

Üst Alt