Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım başvurumuzun hangi aşamada olduğunu göremiyoruz..?

solmaz06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Edevlet bakimtigimizda evde bakim aylığı kayıt bulunamadı yazıyor banka hesabindada yok istanbul için yatmadimi kurumu arıyoruz bilgi vermiyorlar yardımlarınız için teşekkürler

Ayvayı yedin galiba
Maaş kesildi

Bir değişiklik oldumu evdeki gelir, kişi sayısı, adres değişikliği gibi

Yok değişiklik olmadi 150 metre tarla kaldı üzerimize almak zorunda kaldık evragini istediler verdik herhangi bir gelir getirmedigine dair bugün aradım neden maaş yatmadı diye merkeze gelip görüşmeniz lazım diyorlar ayaklarına çağırıyorlar bunları ise alırken neye göre alıyorlar

Bubnoktada kesilmiş olması net galiba gidip itiraz falan ermeyeceğim geçen senede bayram mesai yüzünden kesmişlerdi uğraştık 4 ay sonra tekrar bağlandı ama bu sefer bağlanmasında istemiyorum suriyelilere yedirsin alacak bir hakkım varsa allah katında alırım

Taahhütnamenizde ne imzaladınız bilmiyorum ama Yönetmelik gereği; "Engelli veya yasal temsilcisi, hanedeki akraba olan birey sayısı ve bu kişilerin gelirlerindeki değişikliği bir ay içinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bildirmek zorundadır." yapılmalıdır. fakat size tarla kalmış ve gelir getirmediğini beyan ediyorsunuz. O nedenle maaşınızı kesemezler. herhangi bir gelir değişkliğiniz olmamış, malvarlığı değişikliğiniz olmuş, gelir değişikliğiniz olsaydı kesmekte haklılardı. Ama taahhütnamde "her türlü malvarlığı artışını bildirmek zorunda" hükmü varsa bildirmek zorundasınız. O nedenle kesilmiş olabilir. O nedenle tarlanızın siz gelir getirmediğini ispatlayıcı bir belge verin SHM'ne. tekrar bağlatın maaşınızı...

Üst Alt