Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım başvurusu için ikamet şartı var mı?

123_seyhan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben evde bakım konusunda bilgi almak istiyorum annem parkinson hastasi 10 yıldır glokom sebebiyle gözleri görmüyor evde 2 engelli var birde annem 3 kişi kizim ve ben toplamda 5 kisiyiz sadece annemin babamdan dul maaşı ve öbür kizkardesimin 2022 maaşı başvuruda bulundum maaş bağlandı 6 yada yedi ay aldık sonrasinda agbeyim aile içi tartışma sonucu annemi ilçe dışı yanına götürdü ben bakacağım diyerek bende dilekçe vererek bakım parasını kestirdim 3 ay sonra annem bize döndü bir kisir döngü içerisinde 8 aydır bizimle tekrar bakim parası için başvuru yapmak istiyorum ama abim ikametgahı yanına aldırmış ikametgah yanımıza nasil aldırırım annem tam bağımlı ve yatalak ikametgah olmadan başvuru yapabilirmiyim nasil bir yol izlemem gerekiyor saygılarımla

Nüfus müdürlüğüne giderek annenizin yaşadığı adrese ikametini taşıtabilirsiniz. Ondan sonra da bakım maaşına başvurun.

123_seyhan
ikamet önemlı .gelır hesabı edılırken hanedekılerın gelırıne bakıolar.abinlerin gelırı ve hane kişis farklı sizin hane gelir ve kişi sayınız farklı. gerçi verdiğiniz bilgiye göre her ikiznizn şartlarıda tutuo ama geende ıkamet ısterler çünkü kontrollerde verılen ıkamet adresıne bakıolar.istanbulda ıkmaetı olan bırne boluya gidip bakmıolar.istanbulda olsa bile ilçe farklı oluo mahalle sokak cadde farklı oluo kısaca her türlü adres farklı oluo

Üst Alt