Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım başvurusunda ikamet adresiyle yaşanan adres arasında fark varsa ne olur?

ufuk7529

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar ikamehkah adresi ile ilgili birsey sormak istiyorum evde bakım ıcın muracat ettımde ıkamehkah babamların adresı gozukuyo oturdumyere dada kaydımı aldırmadım
dılakcede ıkamehkah veya bulundunuz adresın yazın dıyo sosyel hızmetlere suan oturdum yerın adresını yazdım ıkahmehkah baska yer oldu ıcın bı sorun olur mu

sosyakl hizmetlere yeni ikamet adresine dair kağıdı verdinse sorun çıkmaz arkadaşım.bende 2 kez adres degişikliği yaptım.ikametgahımı shçek(sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumu)na verdim sorun olmadı.

ilk basvuru yaptımda daha bır ay oldu doldurmamız ıcın verdıklerı forumda soylebı yazı vardı özürlüyü ve ailesini ikametgahında, ikametgah adresinde yaşamıyorlarsa fiilen yaşadıkları yerde ıkamehkah aylemın orası gozukuyo fılen baska yerde oturuyorum evlendıkten sonra ayrılmıstım ama kaydımı aldırmadım sosyelhızmetlere fılen yasadım yerın adresını verdım

----------

sunu örenmek istiyorum heyet ikamehkah edresinemi filen yasadin yeremi inceleme icin gidiyo

2022 maaşı alan kişi nerede yaşıyorsa nerede ikamet ediyorsa oranın adresi olması lazım.çünkü heyet rapor kiminse onun için geliyor.

benim anlatmak istetim su bana bakacak kisi esim ayni evde yasiyoruz raporda benim ama sosyel hizmetlere basruru yaptimda verdikleri evraklarda yaziyo ikahmek adresiniz veya burda yasamiyosaniz yasadiniz yerin adresi ikahmehkah olarak annemlerın ora gozukuyo evlendıkten sonra ayrıldım baska yere tasındım kaydımı aldırmadım ama ben kendı oturrum evın adresını verdım sosyel hızmetlere keske basrurmadan once kaydımı aldırsaydım ama doldurdumuz evraklarda dıyokı eyerkı bu ıkahmehkahta deyılsenız fılen yasadını adresı yazın dıyo bende fılen yasadım adresı yazdım

tmmda yaşadığınız yerin muhtarlığına nakil yaptırmadınız mı?

sonuçta bildirdiğiniz adresde bulunmanız lazım. ve bu adresin evrakla bildirilmiş olması lazım.

Burcu ilhan adres değiştirdiginde aylık larda kesilme oldumu

hayır olmadı arkadaşım.

----------

bu ay 3 aylık maaşımı aldım adanada henüz bakım ücretleri yatmadı 23,den sonra yatıyor,ama geçan ay almıştım.

arkadaslar benım daha eve heyet gelmedı basvuralı bır ıkı ay oldu basvuru yaptım forumda dıyokı yasadınız yerın adresı eyerkı burda yasamıyosanız fılen yasadınız yerın adresı bende sosyal hızmetlere yasadım evın adresını verdım heyet ıkahmehkah adresınemı yoksa oturdum ev adresınemı gıdıyo ıkahmehkah adresımde annemler oturuyo

tmmda arkadaşım işte oturdugun yeri sheçe evrakla bildirsiysen sorun olmaz.EVRAK ile bildir sen yinede derim.forumda doldurman ne derece sağlam olur bilmiyorum.sen işini sağlama al.

Başvuruda nerede yaşadığını belirtmişsen sorun olmaz. Yani sonuçta ikamet adresinle yaşadığın adresin farklı olduğunu başvuruda beyan etmişsin.

evet abı beyanda yazmıstım bugun sosyal hızmetlere gıttım tekrar beyanda bulundum bu adreste yasıyorum dıye

O zaman bir sorun olmaz Ufuk. Ayrıca iyi de yapmışsın yine gidip haber vermekle.

tesekkür ederim abi saol bilgiler icin. yarin muhtarlıga gıdıp kaydımıda aldırım

bulent abı evım kıra kıram da 500 tl. benım bı emeklı masım var 670 lıra kıramı dayım karsılıyo
bunu nasıl anlatcam? heyet sormıcaklar mı 500 kıra verıyon 670 lıra alıyon nasıl gecınıyon diye?

evde bakım

Selam arkadaslar bır nısan gunu evıme heyet geldı ınceleme yaptılar hesap actırın dediler harelde onaylandı burdan bırsey

solemek ıstıyorum bana gelen heyet cok ıyıdıler guler yuzlu hos gorulu ınsanlardı. benım evımı gezmedıler esyalarımı ıncelemedıler evımde kaloforlu bazı arkadaslar korkuyolar esyalara bakıyolar ev kaloforluyse balamıyolar ben de korkuyordum bana da balanmaz dıyı ustelık ustume aracımda var
bülent abı bukonuda bılgı verıyo esya araba onemlı deyıl cok luksse kacmadı surece ben 5 aydır bukorkunun sıkıntısını cektım
cok sukur onaylandı harelde ınsallah ıhtıyacı olan arkadaslarımada enkısa surede balanır

ufukum sen gerekenlerı yapmısın zaten :) mazotumu yolla abıcım :D

Üst Alt