Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım gelir hesabında 10 TL fazlamız var! Maaş bağlanmaz mı?

ati1

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar benim %92 engelli raporum var normal emekliyim yani anlaya canız sonradan engelli oldum emekli aylığım sınırı 10 tl geçiyor başvurum onaya gitti
kabul olurmu bilgi verebilirseniz sevinirim

kardeşim benim kaynanmdada aynı durum var,
olumsuz bir şey söylemek istemem ama 10 TL bile olsa red veriyorlar,

red verilir kardeşim keşke olmasa ama 1 lira bile geçse red diyorlar

sistemin adaletsizliğine bak.10 lira fazlaysa ,sen de 10 lira her ay eksik ver..tek suçu 10 lira fazla kazandıgı için mi.yazık ya

bizde aynı durumdayız kardes 10 kusur lira icin aylardır husrandayız cok ihtiyacımız var ustelık ev kirasını bile odeyemiyoruz:(

adamlar biz bu sınırı koyduk kuruş fazla kabul etmeyiz diyorlar arkadaşlar

Gelirimiz aştığı için başvurumuz reddedildi. İtiraz edebilir miyim?

Selam arkadaşlar ben 26.5.2014 tarihinde evde bakım aylığı için başvuru yaptım. 26,06,2014 tarihinde cevap ile gelir kriterlerini 2/3 aştığımız için uygun görülmediği yazıyordu.(1.584 tl , 3 kişiyiz, 18 tl civarı geçtiğini hesapladık) Yeni torba kanun da kriter değişikliği var mı? ben bundan faydalanabilir miyim ? İtiraz etme şansım var mı? Bana bir yol gösterebilseniz sevinirim. Saygılarla.

Son düzenleme:
Temmuz itibariyle kişi başına düşmesi gereken gelir 540,47'ye yükseldi, buna göre x3 = 1,621.41 TL'yi geçmemesi gerekiyor. Geçmiyorsa yeniden başvuru yapın.

Bilgi

11,072014 tarihin de evde bakım ücret geçmesi hakkın da yazım hemen kaybolması doğrusu ilgimi çekti? halbuki ben bilgi almak istedim bu konu da bilgi ve torba kanun da ilgili maddelere hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

mesajınızı yöneticiler buraya taşımış. yukarıda mesajınız, aynen duruyor.
1 Temmuz itibariyle itibariyle gelir sınırı 540,47 liradır. hanede 3 kişiymişsiniz. geliriniz de 1584 lira ise gelir açısından uygunsunuz. Tekrar başvurabilirsiniz.
torba tasarıda gelir kriteriyle ilgili bir değişiklik yok.

Üst Alt